U heeft nog nooit zoveel controle gehad.

U heeft nog nooit zoveel controle gehad.

Introductie van het TechControl-display.

Het TechControl-display is verkrijgbaar voor al onze nieuwe A-model fairway- en Trim-, Surround- en roughmaaiers. Bereid u voor op de toekomst en ontdek hoe deze machine de manier waarop u en uw team uw golfbaan verzorgen zal veranderen.

TechControl-video bekijken

TechControl-paneel

Meer controle

banner draaisnelheid

Draaisnelheid

Dit is iets dat greenkeepers zullen waarderen: met het scherm voor draaisnelheid kunt u een maaier laten vertragen tot een percentage van de maaisnelheid terwijl de maai-eenheden zijn opgetild na een werkgang. Hierdoor wordt schuren aanzienlijk verminderd. Als de kooien weer worden neergelaten voor de volgende werkgang, gaat de maaier weer verder op normale snelheid.

Transportsnelheid

Net als bij het scherm voor maaisnelheid, wordt de transportsnelheid automatisch ingesteld en is er geen gereedschap vereist. U bepaalt de snelheid waarmee bestuurders langs paden rijden met behulp van de schildpad- en konijn-knoppen

banner transportsnelheid

Maaisnelheid

Het scherm voor maaisnelheid kan de maaisnelheid van de maaier snel en eenvoudig instellen. Er is geen gereedschap vereist. Met behulp van de schildpad- en konijn-knoppen kunt u de snelheid verhogen of verlagen.

Mow speed settings

Constante maaikwaliteit

LoadMatch

LoadMatch verlaagt de tractiesnelheid van de machine als de maai-eenheden of -dekken zwaar belast worden tijdens het maaien, waardoor de maai-eenheden of -dekken hun maaikwaliteit behouden. Niet verkrijgbaar voor E-Cut hybride modellen.

Snelle en eenvoudige diagnose

Serviceherinneringen

Technici kunnen service-timers instellen om aan te geven wanneer de hydrauliek- en motorolie vervangen moet worden.

Diagnostiek storingscodes

Diagnostiek storingscodes

Diagnostiek storingscodes (DTC's) worden nu opgeslagen binnen de TechControl om de technicus in het veld te helpen. Technici kunnen ook vooraf serviceherinneringen instellen voor de machine.

I/O-status

I/O-status

De schermen voor Input/output-status geven open en gesloten circuits weer, waardoor precies kan worden aangegeven waar er zich een probleem voor kan doen.

Achteruit draaien

Achteruit draaien

Achteruit draaien bij de E-Cut hybride-maaiers wordt nu elektronisch ingeschakeld en geregeld via het TechControl-display.

TechControl is exclusief verkrijgbaar voor A-model maaiers.

Ga achter het stuur zitten en ervaar techControl, neem contact op met een dealer.


Productkenmerken zijn gebaseerd op gepubliceerde informatie ten tijde van publicatie. Productopties en accessoires zijn mogelijk niet in alle regio's verkrijgbaar. Productkenmerken kunnen zonder aankondiging worden gewijzigd.