Tuin & Park-producten

Gazontrekkers

Wat u bij een John Deere niet ziet is misschien wel het grootste verschil.

John Deere gazontrekkers zijn ontworpen om comfort, gemak en prestaties te leveren en vormen de ultieme oplossing voor gazonverzorging. U zult versteld staan van het comfortabele rijgedrag, de soepele transmissie en het volledig gelaste chassis.

Ontdek de tuintrekkers van 2017    Bekijk de brochure

Handmaaiers

Met hun geavanceerde toepassingen en de simpele bediening zijn onze loopmaaiers een genot om te bezitten en te gebruiken.

Onder de verschillende handmaaiers van John Deere kunt u altijd de machine vinden die voldoet aan uw individuele eisen. Met geavanceerde technologie, zoals geforceerde grasopvang met TurboStar-aanzuiging en hoogwaardige gietaluminium maaidekken op een groot aantal modellen kunt u altijd vertrouwen op een perfect maairesultaat. Deze uitgebreide serie biedt een grote keuze in afmetingen, vermogen en extra functies. Bovendien kunt u vertrouwen op ons gespecialiseerde dealernetwerk.

Ontdek onze handmaaiers    De brochure bekijken

Accu loopmaaiers

Kwaliteit

U bent op zoek naar een handige manier om uw gazon er piekfijn uit te laten zien? Onze krachtige nieuwe accumaaiers geven u een premium John Deere-kwaliteit – zonder gedoe, geen uitlaatgassen en zonder enige lokale emissies.

Ontdek onze Accu-maaiers Bekijk de brochure
Schoon vermogen

Schoon vermogen

U hebt geen handschoenen nodig om uw John Deere-accumaaier bij te tanken. Gewoon de klep openen, de accu eruit halen en deze in de adapter plaatsen. Negentig minuten later bent u klaar om van start te gaan. Met schoon vermogen – en tevens schone vingers.

Gegoten aluminium dek

Gegoten aluminium dek

Het gegoten aluminium dek van de R43B wordt geleverd met een garantie van 15 jaar*, voor extra gemoedsrust.

*De algemene voorwaarden zijn van toepassing. Neem voor meer informatie contact op met uw dealer.

Eenvoudig te transporteren

Eenvoudig te transporteren

Beide modellen zijn eenvoudig om te dragen en op te slaan en worden geleverd met prettige wielmaten die overal heen gaan, waar u maar wilt.

TANGO E5-serie II

Maak het leven gemakkelijker

De nieuwe TANGO E5-serie II is ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken, en niet gecompliceerder. De bedieningselementen en technologie zijn zo intuïtief, dat u in een mum van tijd klaar bent om te beginnen met maaien. Of liever gezegd, om toe te kijken terwijl de TANGO het werk voor u doet!

Ontdek de nieuwe Tango
Bekijk de Tango-video
Bekijk de brochure

Niets is vergelijkbaar met onze dealers

Wereldwijd dealernetwerk

Bij John Deere zijn we van mening dat kwalitatief hoogwaardige producten en service van hoge kwaliteit hand in hand gaan. Om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ondersteuning en advies krijgt, leveren wij onze oplossingen voor gazonverzorging uitsluitend via erkende John Deere-dealers.

Dealerlocator