/ / John Deere Forum

John Deere Forum

Rondleiding Forum

Forum LiveRondleiding door het John Deere Forum
Video bekijken

TentoonstellingTentoonstelling

Onze machinetentoonstelling nodigt u uit in de wereld van de landbouwtechnologie. Hier komen machines tot leven. Bekijk trekkers, maaidorsers, hakselaars en nog veel meer van dichtbij.

Kom meer te weten over motorprestaties, toepassingsmogelijkheden en de nieuwste technologische ontwikkelingen. Wij zullen u laten zien dat moderne landbouwtechnologie, de bescherming van het milieu en duurzame voedselproductie elkaar niet uitsluiten.

Film- en vergaderzalenFilm- en vergaderzalen

Het John Deere Forum heeft in totaal vier presentatieruimtes en twee vergaderzalen. Ze hebben verstelbare wanden en kunnen zo nodig groter worden gemaakt.

Beide vergaderzalen hebben een capaciteit van 18 personen. Ze zijn voorzien van tafels en hebben een draadloze LAN-verbinding. Indien nodig kunnen de ruimtes worden verhuurd voor evenementen en kleine workshops.

Kinderen in het forumKinderen in het forum

In het John Deere Forum wordt landbouw voor kinderen een belevenis. In de expositiehal kunnen ze de machines bewonderen. Een modelboerderij in de Junior Club-hoek laat zien hoe een moderne boerderij eruitziet. Talloze speelgoedtractoren en andere voertuigen nodigen uit tot spelen.

Rondleiding fabriek

Rondleiding door de fabriek voor agrarische groepen
Fabrieksrondleiding voor agrarische groepen


Agrarische groepen en klanten kunnen zich alleen aanmelden via een officiële John Deere dealer.

Zoek uw John Deere dealer hier


 Rondleiding door de fabriek voor groepen van 15 personen of meerFabrieksrondleiding voor groepen vanaf 15 of meer personen

In overleg kunnen we individuele rondleidingen door het tractorproductiegedeelte van de John Deere fabriek in Mannheim verzorgen voor groepen met een agrarische achtergrond vanaf 15 personen. Plaatsen kunnen alleen bij beschikbaarheid worden geboekt. Om veiligheidsredenen kunnen alleen personen van 16 jaar en ouder aan de rondleidingen deelnemen. Jongeren tussen de 10 en 15 jaar kunnen aan de rondleiding deelnemen onder begeleiding van een ouder of voogd.

Het registratieformulier vindt u hier

Kinderen

Activiteiten voor kinderenSpelen in het Forum

Landbouwtechnologie wordt een belevingswereld voor kinderen in het John Deere Forum. In de Junior Club Corner kunnen ze spelen met modellen van voertuigen. Daarnaast kunnen de kleintjes hier verven en puzzelen.

Leren in het Forum

Ons educatieve gedeelte biedt praktische ervaring met landbouw en landbouwtechnologie. Informatieborden, glazen met verschillende soorten graan en een grote modelboerderij geven inzicht in landbouwtechnologie en voeding.

John Deere Fanshop

John Deere fanshopIn de shop vindt u de volledige collectie van John Deere accessoires. Hier worden modellen van trekkers, traptrekkers en nog veel meer fantastisch speelgoed verkocht. We verkopen ook hoogwaardige John Deere kleding, zoals jassen, petten, vrijetijdskleding en nog veel meer.


De openingstijden vindt u hier.

Al deze artikelen en nog veel meer kunt u vinden in onze John Deere Online Shop.

CONTACT

John Deere Forum
John-Deere-Straße 70
68163 Mannheim

E-mail: Contactformulier
BELANGRIJK! Registratieformulieren voor fabrieksrondleidingen zijn te vinden onder Evenementen & Rondleidingen.

Download uw instructies over hoe u ons kunt vinden.

Openingstijden forum