John Deere 7R-Brandstofgarantieprogramma

Het John Deere 7R BRANDSTOF EFFICIENTIE programma
Daag ons uit!

John Deere 7R-Brandstofgarantieprogramma

Contact Form

Thanks for sending us a message!

Anderen beloven.
John Deere garandeert.

Brandstof vertegenwoordigt tot 50% van uw eigendomskosten – dus wij zetten ons in voor het verlagen van uw verbruik over ons assortiment trekkers en apparatuur. Dus waarom zou u ons niet op de ultieme proef stellen door mee te doen aan het John Deere 7R-brandstofgarantieprogramma?

Als uw gemiddelde brandstofverbruik bij transporttoepassingen* aan het einde van het eerste jaar groter is dan ons doelniveau voor brandstofverbruik, zullen wij het verschil terugbetalen**.

Maar dat is niet alles. Lees verder om de andere voordelen van het brandstofgarantieprogramma te ontdekken of neem contact op met uw dealer voor meer details.

Brandstof efficiëntie:
Er kan er slechts een de leiding nemen.

De John Deere 7310R-trekker levert een lager totaal vloeistofverbruik tijdens transport dan de concurrentie 1 2 3. Het is niet nodig om ons op ons woord te geloven: dat is het resultaat van onafhankelijke DLG-testen. Uw bijbehorende besparingen kunnen oplopen tot € 3.400,- bij een transporttoepassing van 500 uur.

Bij het John Deere-brandstofgarantieprogramma is dat niet enkel een belofte. Het is gegarandeerd.

JDLink geeft u de controle.

Dankzij JDLink-telematica hebt u eenvoudige toegang tot details over de prestatie van de machine – brandstofverbruik, benutting van motorbelasting, stilstandtijd en meer. U zult dus de kansen identificeren voor het verbeteren van de efficiëntie, indien nodig samen met uw John Deere-dealer.

En als u daarna ziet dat uw werkelijke gemiddelde brandstofverbruik bij transport*** in het eerste jaar van gebruik nog steeds hoger is dan ons doelniveau voor brandstofverbruik, zullen wij het verschil terugbetalen. Dit volgens een vastgestelde formule: (gemiddeld verbruik*** – doel voor brandstofverbruik) x uur*** x €/l diesel (gedefinieerd per land).

Til uw rijdvaardigheden naar een hoger plan.

Wij weten dat u al een deskundige bestuurder bent – maar zou u uw vaardigheden naar een hoger plan willen tillen? Als onderdeel van het 7R-brandstofgarantieprogramma geeft uw lokale dealer u tips die u op een hoger plan zetten wat betreft technieken voor brandstofbesparing.

Dubbele beloning, dubbel voordeel

Voor het belonen van de meest efficiënte bestuurders, krijgt u tweemaal de prijs per liter bespaard terugbetaald als uw gemiddelde brandstofverbruik bij transport lager is dan ons doelniveau! Dubbel voordeel voor u: brandstofbesparingen en dubbel geld terug!

De zuinigste trekkers en de beste bestuurders – een winnende combinatie!

Emissies verlagen op de manier van John Deere

John Deere neemt haar verantwoordelijkheid voor het milieu erg serieus. Wij werkten al jaren voordat overheidsnormen werden ingesteld aan het verlagen van motoremissies, met gebruik van nieuwe technologieën die voldoen aan emissieregelgeving zonder in te leveren op prestatie. Wij gebruiken een geïntegreerde benadering op schonere lucht terwijl wij de Brandstof efficiëntie en de prestatie van de motor verbeteren met een combinatie van gekatalyseerde uitlaatfilters, gekoelde uitlaatgasrecirculatie (EGR) en selectieve katalytische reductie (SCR).

Het brandstofgarantieprogramma, gecombineerd met het lagere brandstofverbruik van de trekkers van de 7R-serie, is erop gericht om een aanzienlijke bijdrage te leveren aan het verlagen van emissies – wat goed nieuws is voor het milieu, alsook voor uw portemonnee.

Andere beloftes van Brandstof efficiëntie zijn lege beloftes.
Met John Deere zijn de voordelen gegarandeerd.

Dit programma wordt aangeboden vanaf 1 mei 2017 t/m 31 oktober 2017. Elke nieuwe, nooit eerder verkochte 7R die is aangeschaft of geleased (voor landen waar lease-aanbiedingen beschikbaar zijn) tussen deze datums, komt in aanmerking voor registratie in het programma.

Vul de onderstaande velden in voor meer informatie over het John Deere 7R-brandstofgarantieprogramma. Wanneer u deze informatie hebt gegeven, neemt uw John Deere-dealer contact met u op om u te informeren over het volledige programma.

* Verplichte velden

John Deere verzamelt de gegevens die u aan ons hebt geleverd om uw verzoek te kunnen verwerken. Wij zullen uw gegevens alleen aan ondernemingen van de Deere Groep doorgeven, inclusief Deere & Company, eenheden van John Deere in de Verenigde Staten, onze verkooppartners en dienstverleners die diensten aanbieden aan John Deere Nederland B.V. en Deere & Company (samen "Deere Groep" genoemd).