MachineSyncAgrarische Management Oplossingen

  • Gemakkelijk lossen van de maaidorser tijdens het rijden om de productiviteit te maximaliseren
  • Ontladen met prioriteit en minder stress voor de bestuurder
  • Verhoogde efficiëntie en productiviteit bij werkzaamheden met meerdere taken en machines
  • Vergemakkelijkt de coördinatie van 2 of meer machines in 1 veld
Printen

Gecoördineerd werk

MachineSync maakt het mogelijk om dekkingskaarten en geleidingslijnen tussen machines die in hetzelfde veld aan het werk zijn te delen. Via de John Deere Machine Communication Radio of nu ook via de JDLink MTG. Dit betekent dat iedereen die in het veld werkt eenvoudig afgeronde delen kan identificeren, terwijl Section Control automatische dubbele afgifte voorkomt tijdens het spuiten, bemesten of zaaien. Gedeelde geleidingslijnen zorgen ervoor dat de werkgangen van alle voertuigen exact overeenkomen.

Lossen met prioriteit

Lossen met prioriteit

Tijdens het wachten aan de rand van het veld, ziet de tractorbestuurder op zijn display de exacte locatie en graantankniveaus van alle maaidorsers en trekkers/aanhangers in het veld.

Synchronisatie van voertuigbeweging

Synchronisatie van voertuigbeweging

Met MachineSync is het, tijdens het lossen in het veld, de snelheid en en het sturen op basis van de GPS te synchroniseren tussen de maaidorser en tractor met de graanwagen of aanhanger. Dit zorgt voor het egaal vullen en zonder verliezen van de aanhanger vermindert de kans op het botsen van voertuigen, vooral in stoffige omstandigheden. Daarnaast biedt het belangrijke logistieke informatie, bijv. het vulniveau van de graantank en de positie van de maaidorser.