MachineSync Agricultural Management Solutions (AMS)

  • Gemakkelijk lossen tijdens het rijden om de productiviteit te maximaliseren
  • Afladen met prioriteit en minder stress voor de bestuurder
  • Verhoogde efficiëntie en productiviteit bij werkzaamheden met meerdere taken en machines
  • Vergemakkelijkt de coördinatie van 2 of meer machines in 1 veld
Printen

Gecoördineerd werk

MachineSync maakt het mogelijk om dekkingskaarten en geleidingslijnen te delen tussen machines die in hetzelfde veld aan het werk zijn. Via de John Deere Machine Communication Radio of nu ook via de JDLink MTG. Dit betekent dat iedereen die in het veld werkt, eenvoudig voltooide oppervlakken kan identificeren, terwijl Section Control automatische dubbele afgifte voorkomt tijdens het spuiten, bemesten of zaaien. Gedeelde geleidingslijnen zorgen ervoor dat de werkgangen van alle voertuigen exact overeenkomen.

Lossen met prioriteit

Lossen met prioriteit

Tijdens het wachten aan de rand van het veld, ziet de tractorbestuurder op zijn scherm de exacte locaties en graanwagenniveaus van alle maaidorsers en tractoren/aanhangers in het veld.

Synchronisatie van voertuigbeweging

Synchronisatie van voertuigbeweging

Met het volgende niveau van MachineSync is het, tijdens het lossen in het veld, mogelijk om de snelheid en en het sturen op basis van de GPS te synchroniseren tussen de maaidorser en tractor met de graanwagen of aanhanger. Dit zorgt voor het egaal en zonder verliezen vullen van de aanhanger en vermindert de kans op het botsen van voertuigen, vooral in stoffige omstandigheden. Daarnaast biedt het belangrijke logistieke informatie, bijvoorbeeld het vulniveau van de graanwagen en de positie van de maaidorser. Bestuurders kunnen geïnformeerde beslissingen nemen over de meest rechtstreekse route naar de volgende bestemming.