RTK SystemenAgrarische Management Oplossingen

  • Perfecte reproduceerbaarheid
  • Hoog nauwkeurigheidsniveau
  • Snelle signaalopbouw en verbinding
  • RTK-basisstation, mRTK-modem en mRTK MTG*
Printen
PLACEHOLDER ALT TEXT

RTK: Ultieme nauwkeurigheid en herhaalbaarheid

Als u zich bezighoudt met precisielandbouw, is RTK nog steeds de beste oplossing als het aankomt op nauwkeurigheid, herhaalbaarheid en opstarttijd. RTK elimineert elke mogelijkheid van GNSS-afwijking en biedt u een unieke nauwkeurigheid van +/- 2,5 cm nauwkeurigheid tussen werkgangen. Met RTK hoeft u de grenzen van het veld maar één keer vast te leggen. Als u deze herhaalbaarheid nodig hebt voor bijv. Section Control komt u niet graag elk jaar terug om de grenzen opnieuw vast te leggen. Volledige RTK-nauwkeurigheid is altijd beschikbaar vanaf de start. Als Starfire 6000 RTK-klant ontvangt u RTK Extend™ tot maximaal 14 dagen. Als het signaal tot het basisstation wordt onderbroken of het mobiele netwerk dat gebruikmaakt van Mobile RTK verloren gaat, kunt u gewoon door blijven werken met volledige nauwkeurigheid.

PLACEHOLDER ALT TEKST

RTK-basisstation

Het mobiele RTK-correctiesignaal zorgt voor een herhaalbare nauwkeurigheid. Het mobiele RTK-modem 4G LTE is volledig geïntegreerd en wordt bevestigd aan de StarFire-ontvanger. Dankzij twee high-performance antennes hebt u echt een optimale signaal ontvangst en stabiliteit. Het modem ondersteunt niet alleen de nieuwe mobiele communicatiestandaard 4G LTE, maar ook 3G, 2G en is inclusief de 14 dagen RTK ExtendTM terugval-oplossing. Tevens kan modem ook worden gebruikt als een WIFI-hotspot om verbinding te maken met uw mobiele apparaten.

PLACEHOLDER ALT TEKST

Mobiel RTK-modem 4G LTE

Er wordt een mobiel RTK-correctiesignaal overgedragen via mobiele data technologie. Dit zorgt voor herhaalbare nauwkeurigheid, zelfs in verspreid liggende velden en op heuvelachtig terrein. Het mobiele RTK-modem 4G LTE is volledig geïntegreerd en kan worden bevestigd aan de StarFire-ontvanger. Dankzij twee high-performance antennes en de montagepositie op het dak van de cabine hebt u echt een optimale signaal ontvangst en stabiliteit. Het modem ondersteunt niet alleen de nieuwe mobiele communicatiestandaard 4G LTE, maar ook 3G, 2G en de RTK ExtendTM terugval-oplossing.

PLACEHOLDER ALT TEKST

John Deere Mobile RTK-signaal

Ontdek de meest geïntegreerde, geavanceerde en efficiënte manier om RTK te gebruiken. Het nieuwe John Deere Mobiele RTK-signaal is niet alleen compatibel met ons mRTK 4G LTE-modem, maar kan ook worden ontvangen via het ingebouwde JDLink-systeem in onze machines. Dit bespaart u de kosten voor aparte modemhardware, extra gegevensabonnementen (simkaart) en de Mobiele RTK Access-licentie.

* Mobiele RTK is een aanvullende RTK-technologie die in bepaalde landen beschikbaar is