RTK Solutions Agricultural Management Solutions (AMS)

  • Perfecte reproduceerbaarheid
  • Hoog nauwkeurigheidsniveau
  • Snelle signaalverbinding
  • RTK-basisstation, mRTK-modem en mRTK MTG*
Printen

RTK: ultieme nauwkeurigheid en herhaalbaarheid

Als u zich bezighoudt met hoge precisie-landbouw, is RTK nog steeds de beste oplossing als het aankomt op nauwkeurigheid, herhaalbaarheid en intrektijd. RTK elimineert elke mogelijkheid van GNSS-afwijking en biedt u een unieke nauwkeurigheid van +/- 2,5 cm nauwkeurigheid tussen werkgangen. Met RTK hoeft u de grenzen van het veld maar één keer vast te leggen. Als u deze herhaalbaarheid nodig hebt voor bijv. Section Control komt u niet graag elk jaar terug om de grenzen opnieuw vast te leggen. Met RTK, bespaart u tijd. 
Als Starfire 6000 RTK-klant ontvangt u RTK Extend™ tot maximaal 14 dagen. Als uw gezichtslijn tot het basisstation wordt onderbroken of het mobiele netwerk dat gebruikmaakt van Mobile RTK verloren gaat, kunt u gewoon door blijven werken met volledige nauwkeurigheid.

PLACEHOLDER ALT TEKST

Statisch RTK-basisstation

Radio RTK werkt met een statisch plaatselijk basisstation in of nabij uw veld. Dit kan uw eigen station zijn of een station van een door een dealer gerund netwerk. Het station controleert de constellatie van de GPS-/GLONASS-satellieten en draagt de hoog-nauwkeurige horizontale correcties van +/- 2,5 cm tussen werkgangen continu over naar de StarFire-ontvanger op het met RTK-uitgeruste voertuig. Een geweldige oplossing, in het bijzonder als u werkt in open terrein met een goede zichtlijn naar het basisstation.

Mobiel RTK-modem 4G LTE

Er wordt een mobiel RTK-correctiesignaal overgedragen via mobiele data technologie. Dit zorgt voor herhaalbare nauwkeurigheid, zelfs in verspreid liggende velden en op heuvelachtig terrein. Het mobiele RTK-modem 4G LTE is volledig geïntegreerd en kan worden bevestigd aan de StarFire-ontvanger. Dankzij twee high-performance antennes en de montagepositie op het dak van de cabine hebt u echt een optimale signaal ontvangst en stabiliteit. Het modem ondersteunt niet alleen de nieuwe mobiele communicatiestandaard 4G LTE, maar ook 3G, 2G en de RTK ExtendTM terugval-oplossing.

John Deere Mobile RTK-signaal

Ontdek de meest geïntegreerde, geavanceerde en efficiënte manier om RTK te gebruiken. Het nieuwe John Deere Mobiele RTK-signaal is niet alleen compatibel met ons mRTK 4G LTE-modem, maar kan ook worden ontvangen via het ingebouwde JDLink-systeem in onze machines. Dit bespaart u de kosten voor aparte modemhardware, extra gegevensabonnementen (simkaart) en de Mobiele RTK Access-licentie.

* Mobiele RTK is een aanvullende RTK-technologie die in bepaalde landen beschikbaar is