Affiliated Software CompaniesPrecisielandbouwtechnologie

  • Samenwerken met uw voorkeurspartners
  • Uw Operations Center-account aanpassen met uw voorkeurshulpmiddelen

Verbinding maken met kansen

Moet u gegevens beheren van veel verschillende bronnen? Het Operations Center van John Deere levert de interfaces voor alle software of dienstverlening door derden voor het koppelen van hun software-oplossingen. Hierdoor kunt u uw persoonlijke Operations Center-account aanpassen met de door u vereiste hulpmiddelen en voor het naadloos uitwisselen van gegevens tussen systemen.

Bijvoorbeeld:

  • Bekijk een foto die is verwerkt door uw drone in de Field Analyzer en vergelijk die met andere kaarten van hetzelfde perceel die u hebt opgeslagen.
  • Ontvang een voorschrift van uw landbouwkundig adviseur rechtstreeks in uw account en stuur deze draadloos door naar de betreffende machine in het veld.
  • Synchroniseer uw landbouwkundige gegevens met uw favoriete plaatselijke informatiesysteem voor boerderijbeheer (FMIS).

Precisielogo's

Interfaces van derden

Ons Operations Center-platform is voor u ontworpen zodat u verbinding kunt maken met de externe hulpmiddelen en diensten die u voor uw bedrijfsvoering nodig hebt. Een toenemend aantal bedrijven, zoals Agricon, Pessl, Claas, Farmfacts en Airbus, heeft al interfaces opgezet voor toegang tot hun diensten via het Operations Center.

Terwijl er nog meer bedrijven zullen volgen, is iedereen welkom om verbinding te maken via onze open ontwikkelaarsomgeving op developer.deere.com.