Connected SupportPrecisielandbouwtechnologie

Machinebeschikbaarheid maximaliseren:
Begin elke werkdag met de zekerheid dat er voor u en uw machines wordt gezorgd door een kundige en ervaren specialist voor onderhoud op afstand.

Verbonden ondersteuning

John Deere-dealers hebben toegang tot unieke en moderne hulpmiddelen op afstand, zoals Expert Alerts, voor het bieden van een geavanceerde ondersteuning, waarmee u machineprestaties kunt optimaliseren en de beschikbaarheid kunt maximaliseren. De meeste van onze machines worden geleverd met vijf jaar connectiviteit vanaf de fabriek, zodat onze dealers kunnen profiteren van de hier beschreven hulpmiddelen, mits u hiervoor toestemming hebt gegeven.

Verbonden ondersteuning

Ondersteuning op afstand voor machineconfiguratie

Het Remote Display Access-hulpmiddel verkort de benodige tijd voor machineconfiguratie aanzienlijk, omdat de dealerexperts verbinding kunnen maken met het display in uw cabine zodat zij u kunnen ondersteunen bij het instellen. Dankzij het instrument kunnen de dealerexperts u ook ondersteuning bieden bij prestatieverbeteringen en is het voor u veel eenvoudiger om met uw dealer te communiceren in geval van problemen. Ook dit zorgt voor meer beschikbaarheid.

Verbonden ondersteuning

Training machine-overdracht

Speciale bestuurderstraining bij uw dealer. Tijdens deze training worden de belangrijkste productiviteitsfuncties van uw machine behandeld en wordt uitgelegd hoe u ze kunt gebruiken om uw werkzaamheden te optimaliseren.

Verbonden ondersteuning

Machinebewaking op afstand

De bedrijfsstatus van uw machine wordt op afstand bewaakt door dealerspecialisten via John Deere Connected Support-instrumenten als Expert Alerts en Machine Dashboard. Als deze hulpmiddelen aangeven dat er problemen zijn met de machine, wordt er onmiddellijk contact met u opgenomen met de proactieve ondersteuning die u nodig hebt om om het risico op stilstand zo klein mogelijk te maken.

Verbonden ondersteuning

Expert Alerts

Expert Alerts is onze nieuwste, unieke systeemuitbreiding, die is gebaseerd op software-algoritmen die bepaalde toekomstige problemen kunnen voorspellen voordat deze een negatieve invloed hebben of nevenschade veroorzaken. Omdat diagnostiek- en reparatiegegevens automatisch worden gegenereerd, kunnen dealermonteurs sneller reageren en kan de stilstandtijd aanzienlijk worden verkort.