Landbouw NavigatiesysteemAgrarische Management Oplossingen

  • Vermijd omwegen die u tijd en brandstof kosten
  • Verbeter de efficiëntie van de machines in de oogstketen
Printen

Landbouw Navigatiesysteem

Alles uitvouwenAlles samenvouwen

Landbouw Navigatiesysteem

Koppelen met anderen

De app MyLogistics™, die bij het MyJobConnect™ Premium-pakket wordt geleverd, bevat een echt landbouw navigatiesysteem en andere logistieke mogelijkheden die speciaal zijn ontwikkeld om te voldoen aan landbouwbehoeften. Niet alleen de wegen in de secundaire percelen zijn opgenomen, de app houdt ook rekening met beperkingen op de weg die van toepassing zijn op uw specifieke machineprofiel. Met handmatige bewerkingen, kunt u voertuigen bijvoorbeeld ook om bewoonde gebieden heen sturen.

De app kan u ook rechtstreeks naar het volgende perceel voeren, zelf naar een specifiek toegangspunt van een perceel. Ook andere interessante plaatsen kunnen worden toegevoegd, zoals suikerbiethopen, graan of voedergewassen. Met de exacte grenzen van een perceel aan boord kunt u altijd direct aan het werk, omdat u weet dat u zich op het juiste perceel bevindt.

Als u bijvoorbeeld aan het werk bent in een veldhakselketen, kunt u uw transportvoertuigen automatisch naar het hoofdvoertuig navigeren. Dit voert ze ook naar het volgende perceel. Omdat het hoofdvoertuig op de kaart overzicht heeft over de feitelijke positie van iedereen, kan men daarnaast de nabijheid van het machinepark zien en de geschatte aankomsttijd van het volgende transportvoertuig. Op die manier kan de bestuurder geïnformeerde beslissingen nemen om de algehele efficiëntie van de werkzaamheden te verbeteren.