John Deere vernieuwt de X100-serie zitmaaiers

13 November 2017

John Deere vernieuwt de X100-serie zitmaaiers

Hannover, 13 november 2017 – De nieuwe X100-serie zitmaaiers van John Deere hebben een aantal updates voor 2018, speciaal ontworpen om het bedieningscomfort en de besturing van de zitmaaiers te verbeteren.

Deere & Company rondt acquisitie Blue River Technology af

12 september 2017

Deere & Company rondt acquisitie Blue River Technology af

Deere & Company (NYSE: DE) heeft aangekondigd dat zij de overname van Blue River Technology heeft afgerond. Eerder in september had Deere al een definitieve overeenkomst ondertekend om het bedrijf Sunnyval in Californië te kopen om zo de positie van John Deere in de precisielandbouw te verbeteren.

John Deere EZ Ballast Wheel systeem bekroond met zilveren medaille

6 september 2017

John Deere EZ Ballast Wheel systeem bekroond met zilveren medaille

Het nieuwe EZ Ballast Wheel systeem van John Deere biedt een veelzijdige ballastoplossing voor trekkers, zonder de front- en achterhef te gebruiken. De flexibele gewichtsverdeling van het systeem is ontworpen om hogere tractie en lagere bodemverdichting in het veld te waarborgen.

Zilveren medaille voor trekker geïntegreerde AutoTrac Implement Guidance

6 september 2017

Zilveren medaille voor trekker geïntegreerde AutoTrac Implement Guidance

Het nieuwe John Deere trekker geïntegreerde AutoTrac Implement Guidance systeem bestuurd zowel de trekker als de schoffelmachine door middel van een combinatie van een camera en GPS besturing systeem voor hoge snelheid. Snel uitvoerbare mechanische onkruidbestrijding.

Kemper StalkBuster ontvangt gouden medaille

6 september 2017

Kemper StalkBuster ontvangt gouden medaille

De nieuwe Kemper StalkBuster is speciaal ontworpen om de maisstoppels direct onder de maisbek van de hakselaar te verhakselen, waardoor het overwinterende leefgebied van de maisstengelboorder wordt vernietigd en het risico op fusarium in de grond wordt verminderd. Extra stoppelbewerking is dan niet meer nodig.

7 juli 2017

John Deere ondersteunt CHIO

John Deere is met trots de officiële machineleverancier voor het Internationale Ruitersportfestival, CHIO Aken (Concours Hippique International Officiel). Men verwacht dat meer dan 350.000 toeschouwers van over de hele wereld dit festival, de grootste internationale paardenshow, zullen bijwonen, wat zal plaatsvinden in het Soers-stadion in Aken van 14 tot 23 juli.

1 juli 2017

John Deere is op zoek naar de 'Haksel Koning' van Nederland

John Deere is op zoek naar de ‘Haksel Koning’ van Nederland. Bestuurders van zelfrijdende veldhakselaars uit Nederland worden uitgenodigd om hun passie te delen op Facebook. De winnaar wordt gepresenteerd als de ‘Haksel Koning’ op billboards in zijn woonplaats en regio.

22 juni 2017

Nieuwe oprolpersen met variabele perskamer van John Deere

John Deere introduceert een volledig assortiment nieuwe oprolpersen met variabele perskamer als opvolging voor de vorige modellen van de 800 en 900-serie. De V451G-, V451M/V461M- en V451R/V461R/C451R/C461R-balenpersen zijn ontworpen om te werken in alle soorten gewascondities, van nat tot zeer nat, waarbij landbouwers en aannemers een grotere veelzijdigheid, efficiëntie en gebruiksgemak wordt geboden.

22 juni 2017

John Deere presenteert nieuwe maaidorsers van de S700-serie

De maaidorsers en maaiborden die John Deere introduceert voor 2018, maken gebruik van de meeste geavanceerde graanoogsttechnologie, van voor tot achter. Vier nieuwe modellen maaidorsers van de S700-serie – de S760, S770, S780 en S790 – bieden akkerbouwers significante verbeteringen op het gebied van ‘smart’-technologie, comfort voor de bestuurder en gegevensbeheer.

31 mei 2017

Ride&drive op de stand van John Deere tijdens demopark 2017