Klaar voor een uitdaging?


Onderwerp de 7-serie aan de Porsche-test!

Eén van de meest opwindende nieuwe kenmerken van onze tractoren van de 7-serie is de reactieve stuurinrichting. Dit is een nieuwe premium stuuroptie in autostijl die de prestaties op de weg van de 7R naar een compleet nieuw niveau tilt en deze ideaal maakt voor transporttoepassingen. Hij rijdt als een auto. Vindt u dat moeilijk te geloven? Laten we het dan bewijzen. Niet zomaar met een willekeurige auto, maar met de beste: meld u nu aan voor een van de tien strikt beperkte plekken in de exclusieve 7R Driver Challenge bij het Porsche Experience Center in het voorjaar van 2024.

Meld u nu aan

 

Wat mag u verwachten?

Wat mag u verwachten?

Onze gasten komen op donderdag aan. Ze brengen twee nachten door in het Hyperion Hotel in Leipzig om dit exclusieve evenement bij te wonen op de Porsche Experience Center Track met spannende technologie- en productie-inzichten van John Deere en Porsche.

Donderdag

Donderdag

Nadat u bij het Hyperion Hotel Leipzig bent aangekomen, beginnen we met een ontspannen borrel met alle deelnemers aan de hotelbar, gevolgd door een diner in een geweldig restaurant.

Vrijdag

Vrijdag

De dag begint met een reis naar het Porsche Experience Center Leipzig, waar onze rij-instructeurs ons een briefing geven. Vervolgens gaan we verder met de sectietraining in 2 groepen, waarbij we spannende huidige Porsche-modellen uitproberen. 

Na de lunch starten we met een begeleide rijsessie en de mogelijkheid om de 7R met Reactive Steering uit te proberen, gevolgd door een fabrieksrondleiding bij Porsche en een begeleide rondleiding door het Porsche Customer Center.

Zaterdag

Zaterdag

We doen het rustig aan en ontdekken het prachtige Leipzig tijdens een begeleide wandel- en fietstocht. Een gezellige lunch sluit ons evenement af, en u vertrekt wanneer u dat wilt.

Meld u nu tot 30 november aan voor uw plek 

Wilt u de 7R direct vergelijken met een moderne Porsche-auto? Mis deze exclusieve kans niet en meld u uiterlijk 30 november aan. Aanwezigheid is strikt beperkt tot 10 gelukkige winnaars.

Meld u nu aan in drie eenvoudige stappen:

1. Registreer u hier om uw aanvraag vandaag nog te ontvangen.

2. Maak en upload een korte video van uzelf waarin u de volgende vraag beantwoordt: “Waarom is de John Deere 7-serie en de bijbehorende technologie geschikt voor uw bedrijf?”

3. De tien meest overtuigende antwoorden worden beloond met deelname aan de felbegeerde 7R Driver Challenge.

 

Bezig met laden... Een ogenblik geduld

Moeiteloos sturen

Moeiteloos sturen

U spendeert veel tijd in het verkeer en op de weg, dus reactief sturen zal u zeker bevallen. Ervaar moeiteloos sturen bij het binnenkomen en verlaten van bochten, het verlaten van rotondes of het kruisen van een T-splitsing, dankzij de zelfcentrerende functie van de reactieve stuurinrichting. 

Ontdek de 7-serie

Ontdek de 7-serie

Kunt u niet wachten om de 7-serie in actie te zien? Bekijk alle modellen van onze tractor met laag gewicht en hoog vermogen.