DOE MEER. GEGARANDEERD.

HOGERE
PRODUCTIVITEIT
GEGARANDEERD.

Brandstofgarantie

Alles uitvouwenAlles samenvouwen

De ware kosten van brandstof

Dankzij JDLink kunt u nauwkeurige informatie krijgen over brandstofverbruik en gebruikskosten Met deze technologie kunnen onze dealers u advies geven over hoe uw machines beter te beheren. 

Ons onderzoek toont dat brandstof als enigste, de hoogste bedrijfskosten oplevert. Dit is over 4 jaar meestal tot de helft van de totaalkosten voor het bezitten van een tractor.. 

 

 

De juiste tractor kiezen

Het kiezen van een brandstofzuinige tractor is de eerste stap die u neemt om uw brandstofkosten omlaag te brengen. Motorspecificaties kunnen misleidend zijn. Wat belangrijk is hoe vermogen op efficiënte wijze naar de aarding en de aftakas wordt geleverd. John Deere ontwerpt en produceert veel componenten voor de aandrijflijn. Dit betekent dat wij kunnen verzekeren dat individuele componenten harmonieus samenwerken, vermogensverliezen minimaliseren en brandstofefficiëntie maximaliseren.

 


De 7R levert tot 95% algehele efficiëntie.
DLG Powermix-test nr.: 2014-0437; 10.2014; www.dlg-test.de

 

  1. Een compact koelpakket met uitstekende luchtstroming optimaliseert het motorvermogen en de brandstofbesparing.
  2. Verliezen worden geminimaliseerd dankzij hoge transmissie-efficiëntie van DirectDrive, e23 Powershift en AutoPower.
  3. Het asontwerp en brede banden brengen meer vermogen over op de rijaandrijving.

De DLG is een onafhankelijke organisatie die langer dan 50 jaar landbouwmachines test. Hun PowerMix-test meet het specifieke brandstofverbruik onder veertien verschillende scenario's van werkbelasting, inclusief PTO-, hydraulische en transportmodi.

 

* Bron: DLG-transporttesten (40 km/u) gaan uit van dieselkosten =1€/l en DEF-kosten=0,7€/l. Hierbij wordt van hetzelfde vermogen voor John Deere en concurrerende modellen uitgegaan. Alleen FT4-testen worden in beschouwing genomen. 6215R vs Fendt 720, Case IH Puma 240 en New Holland T7.230. 7310R vs Fendt 939, Case IH Optum 300 en NH T7.315 HD. 8400R vs Fendt 939 en Case IH Magnum 380; http://www.dlg.org/traktoren.html Test-Nr.: 2017-405; 2014-0437; 2016-253;

Brandstofefficiëntie meten

U hoeft ons niet te geloven om te weten wat uw brandstofverbruik is. U hoeft ook niet zelf enige administratie bij te houden. Elke tractor is uitgerust met JDLink voor externe controle. Deze biedt gegevens inzake brandstofverbruik, gebruik van motorbelasting, stilstand en meer.

Om uw brandstofverbruik te controleren, stelt u een account op bij het operationele centrum, myjohndeere.com of u kunt de mobiele app op uw smartphone gebruiken. U kunt nu met uw dealer werken als u mogelijkheden wilt identificeren om de brandstofefficiëntie te verbeteren.

 

 

Tips voor brandstofbeparing tijdens transport

Controleer regelmatig de bandenspanning
Diverse onderzoeken tonen aan dat brandstofverbruik tot 15% meer kan zijn als de verkeerde bandspanning is ingesteld. Voor transport adviseren bandenfabrikanten om 0,4 bar toe te voegen om rolweerstand en tegelijkertijd het brandstofverbruik te verminderen.

Gebruik satellietnavigatie
Bereik elke keer het juiste veld.  U zult onnodige omleidingen, verspilde brandstof besparen en u krijgt het werk sneller gedaan.

Optimaliseer uw ballast
Wist u dat elke onnodige ton aan ballast het brandstofverbruik met 1 l/u verhoogt? Controleer de balansgewichten van uw tractor en zorg dat u niet te veel draagt.

Rij soepel
Snelle acceleratie en snel remmen verspillen brandstof. Houd een stabiele snelheid aan als dit kan en probeer enige obstakels of gevaren te anticiperen om plotselingen veranderingen te vermijden.

 

 

Hoe het programma werkt

* Het brandstofgarantieprogramma is geldig en wordt uitsluitend aangeboden door deelnemende dealers van John Deere, vanaf 1 september 2017 tot 31 oktober 2018 voor alle nieuwe, nooit in de winkel verkochte tractoren van de series 6R- (6-cilinder), 7R- en 8R. Het garantieprogramma is alleen geldig voor transporttoepassingen (boven 20 km/u) in overeenstemming met de geleverde JDLink-gegevens.

Deze stimulans is van toepassing op het eerste jaar van eigenaarschap. John Deere zal het verschil tussen het gemiddelde brandstofverbruik in transportmodus en de doelwaarde voor brandstofverbruik vergoeden. Als het verbruik boven de doelwaarde komt, zal de vergoeding worden gebaseerd op de hoeveelheid extra liters brandstof dat is gebruikt  Als het onder de doelwaarde komt, dan wordt de vergoeding gebaseerd op 2x de hoeveelheid aan liters brandstof die is bespaart.

Het is niet verplicht om u in te schrijven in het programma, maar het moet worden voltooid op dezelfde dag dat de tractor aan u wordt geleverd. Gelijktijdig kan uw dealer u een FarmSight-dealerservicepakket aanbieden, inclusief wanneer en hoe hij uw zal ondersteunen door uw tractor2 juist te gebruiken met JDLink. 

 

Onderhouds- en reparatiekosten

Klantonderzoeken laten consistent zien dat machinebetrouwbaarheid en bedrijfstijdoplossingen de belangrijkste onderwerpen zijn voor elk agrarische bedrijf. Regelmatig onderhoud is van essentieel belang om de tractorbetrouwbaarheid, optimale brandstofefficiëntie en bedrijfstijd te behouden. 

Onafhankelijke onderzoeken tonen dat tractoren van John Deere uitermate kostenefficiënt zijn, met lage onderhouds- en reparatiekosten.

* Modellen van John Deere: kosten per uur van PowerGard Plus (1+4 jaar; 1000 u/jaar) met onderhoudskosten (excl. arbeid). Gemiddelde van concurrentie: onderhouds- en reparatiekosten berekend met gebruik van de database KTBL (Kuratorium für Technik und Bauwesen in der Landwirtschaft) 2016 voor een tractor van 5 jaar oud, met weinig slijtage. 6R-concurrenten = 148-167 kW; 7R-concurrenten = 216-250 kW; 8R-concurrenten = 301-375 kW; www.ktbl.de


Doorverkoopwaarde berekening

Gemiddelde doorverkoopprijzen op het web1 van concurrerende merken tonen een afwijking van gemiddeld 12€/u.

Gemiddelde doorverkoopprijzen op het web1 laten zien dat tractoren van 200 pk van John Deere hun waarde beter behouden dan andere merken. Afschrijving per uur is ongeveer 2 €/u lager.

1 Gegevens verzameld van Agriaffaires, Traktorpool, Mascus (april/mei 2017). Berekening op basis van een tractor die €130.000 kost en die gedurende 4 jaar voor 1000 uur per jaar wordt gebruikt.

2 Het brandstofgarantieprogramma is geldig en wordt alleen aangeboden aan deelnemende dealers van John Deere, van 1 september 2017 tot 31 oktober 2018 en is voor alle nieuwe, nooit in de winkel verkochte tractoren van de serie 6R (6 cilinder), 7R en 8R, gekocht en geleased tussen deze datums en het vereist een  expliciet registratiedocument bij uw dealer van John Deere. Het garantieprogramma is alleen geldig voor transporttoepassingen (boven 20 km/u), in overeenstemming met de geleverde JDLink-gegevens. Neem contact op met uw dealer van John Deere voor meer details over het registratiedocument.

3 Alleen beschikbaar via deelnemende dealers. De aanbieding is alleen van toepassing op tractoren van de series 6R (maar 6 cilinders), 7R en 8RT die tussen 1 november 2017 tot 31 oktober 2018 zijn gekocht of geleased. Als onderdeel van het FarmSight-dealerpakket wordt na 48 uur een reservemachine geleverd. Raadpleeg uw dealer voor prijzen en details.