Onverslaanbaar

ONVERSLAANBAAR

Wij willen al onze deelnemers bedanken! 

T-serie

De unieke dorstechniek met meerdere trommels staat garant voor een soepele, directe gewasstroom en optimale kwaliteit van graan en stro.

We willen graag alle boeren en loonwerkers die hebben deelgenomen aan de Combine Challenge 2018 bedanken. We hebben de T-serie getest in heel Europa, van de dorre vlaktes van centraal Spanje tot de steile hellingen van het Duitse Harz-gebergte tot de vochtige omstandigheden van de Oostzee en Noord-Europa. Met een minimaal prestatievoordeel van 20% ten opzichte van al zijn concurrenten bevond de T-serie zich op een hoger niveau.

Maak je geen zorgen als je de kans hebt gemist om de T-serie in actie te zien. De Combine Challenge komt volgend jaar terug. Kom maar op 2019! 

early offer combine

Uw Nieuwe Maaidorser Nu!

Wanneer uw werk uw ware roeping is, komt kwaliteit vanzelf. Al zo lang als wij bestaan, is het onze roeping om de machines te financieren die u in staat stellen om op uw best te presteren. Geworteld in onze diepgaande waardering van uw werk en de producten die u maakt, bieden wij een uitgebreide reeks financieringsopties. Uw  financiën kunnen worden geregeld via uw lokale John Deere-dealer en kunnen worden afgestemd op uw zakelijke behoeften.

John Deere werkt constant aan innovaties en prestatieverbeteringen. Dit is uw kans om de laatste vernieuwingen voor 2019 van dichtbij te bekijken...

 

S- en T-serie NIEUWE RUPSBANDEN

Breedtes van 610 mm/24”, 760 mm/30”, 910 mm/36”. Enorm loopvlak. Zeer hoge slijtagevastheid. Weinig trillingen.

W- en T-serie Dorskorf voor meerdere gewassen

Snelle gewassenconversie naar maïs. Dorskorf met afscheider van de T-serie met tot wel 10% meer prestatie.

W330/W440 Generatie II

Nieuwe, ruime cabine. Ergonomische joystick en geautomatiseerde bedieningselementen. Zijdelingse kanteling en nieuwe meervoudige koppeling op W330PTC.

Voorzetstukken: 700FD Flex Draper

Gereed voor koolzaad, voor meer veelzijdigheid.