Maak gebruik van de kracht van PowrSpray

Maak gebruik van de kracht
van PowrSpray

Maak gebruik van de kracht van PowrSpray

Maak gebruik van de kracht van PowrSpray

Ervaar een vulsnelheid van de tank van 1200 l/min, terwijl u stress-vrij geniet van het toevoegen van middelen met Active Pause en tot 1000 l/min Direct Rate control en benchmark-nauwkeurigheid. Alleen PowrSpray geeft u deze en vele andere voordelen!

Ontdek het meest nauwkeurige, krachtige en efficiënte precisiespuitsysteem dat verkrijgbaar is op de markt.

Spuitbomen van koolstofvezel: Spuiten met hogere snelheid

Koolstofvezel is een high-tech materiaal. De spuitboom van koolstofvezel biedt een verbeterde rijprestatie omdat deze ongeveer zes keer sterker en 5,5 keer lichter is dan een gelijkwaardig ontwerp van staal. De lage inertie vermindert ongewenste zwiep- en rolbewegingen.

Stop de race tegen de pomp en win!

Druk op de groene knop 'Actieve pauze' om de tank te vullen. Druk, als de tank precies halfvol is, opnieuw op de groene knop en maak kans op het winnen van één van de 50 overals. Eén van de meest functionele kledingstukken die u kunt hebben. Comfortabel, duurzaam en praktisch!

Sorry, u hebt de knop 'Actieve pauze' niet op precies het juiste moment ingedrukt.

Probeer het opnieuw

U hebt het gehaald!

Buzzer

We got you covered!

Comfort, duurzaamheid en veiligheid zijn essentieel als het tot werkkleding voor tuinaanleg en landbouw komt. Coveralls zijn de meeste functionele kledingstukken die u kunt hebben.

Onze nieuwe overall heeft veel praktische functies en komt overeen met de EN 13034-norm. Het hoogwaardige, waterafstotende materiaal en het ontwerp van de overall verzekeren uw veiligheid tegen chemische vloeistoffen, inclusief gewasbeschermingsmiddelen en pesticiden.

Gefeliciteerd! U hebt het gehaald.

Goed gedaan! U hebt de knop 'Actieve pauze' op precies het juiste moment ingedrukt. U komt nu in aanmerking voor het winnen van een van de 50 beschermende coveralls. Er is nog één stap te gaan; vul het volgende formulier gewoon in om naar de prijzentrekking te gaan:

Loading...please wait