Operations Center

Tijd besparen

Machines beheren

Slimmere beslissingen

Informatie delen

Klanten bedienen

NIEUW – 1- Klik-werkplanner

NIEUW – 1- Klik-werkplanner

Verkort de insteltijden in het veld met maximaal 90%!  AutoSetup is een eenvoudig te gebruiken hulpmiddel, waarmee u alle hoofdtaken kunt inplannen: grond bewerken, zaaien, spuiten, bemesten en oogsten.

NIEUW – AutoPath automatische geleidingslijnen

NIEUW – AutoPath automatische geleidingslijnen

Het voor de landbouwindrustrie unieke AutoPath maakt automatisch geleidingslijnen voor uw volledige perceel, door gebruik te maken van actueel geplante of gezaaide rijen, zodat er geen gewasschade ontstaat.

DIGITAAL VELDBOEK

DIGITAAL VELDBOEK

Nu kunt u elke afgeronde taak rechtstreeks in onze app toevoegen. Deze worden veilig opgeslagen op één plek en zijn gemakkelijk vanaf elk apparaat en op elk moment toegankelijk.

ISOXML importeren

ISOXML importeren

Rechtstreeks documentatiegegevens importeren vanaf terminals van Claas, Case IH, New Holland, Fendt Vario, CCI of Kverneland en bekijk deze comfortabel vanaf één locatie.

Gegevensoverdracht voor meerdere merken

Gegevensoverdracht voor meerdere merken

Dankzij de algemene standaard DataConnect kunt u nu real-time gegevens weergeven voor machines van Case, Claas, New Holland en Steyr in het John Deere Operations Center.

Tijd besparen

Plan uw werk van te voren en stuur de taakinformatie rechtstreeks naar de individuele machines. Geen vertragingen meer in het veld vanwege het instellen van machines en geen fouten meer als gevolg van het ontbreken of verkeerd begrijpen van informatie.

Save Time

 

Meer informatie

Tekst uitklappenAlles inklappen

AutoSetup werkplanningshulpmiddel

VERKORT DE INSTELTIJD VOOR TAKEN

AutoSetup is een nieuwe cloudgebaseerde werkplanner die de insteltijden in het veld met maximaal 90% kan verkorten.

Toegankelijk via de mobiele app of het internetportaal van het John Deere Operations Center, zodat managers met deze eenvoudig te gebruiken planner van te voren taken kunnen instellen en deze draadloos naar elke machine kunnen sturen die verbonden is via JDLink.  De bestuurder hoeft dan alleen nog maar te bevestigen zodra deze op het perceel is aangekomen en kan meteen beginnen. Geen fouten. Geen vertragingen.

ISOBUS-compatibel

Voor het configureren van sommige complexe pootmachines zijn er tot wel 60 displaykliks nodig, wat voor de bestuurder een behoorlijke hoeveelheid tijd zou betekenen. Nu wordt de vooraf ingeplande taak automatisch op het cabinedisplay aangegeven zodra de machine het perceel oprijdt.  AutoSetup werkt ook met werktuigen die compatibel zijn met ISOBUS, waarbij de gegevens worden opgeslagen op het Operations Center voor toekomstig gebruik.

Uw machines vanaf overal beheren

AutoSetup ondersteunt alle gangbare taken, van grond bewerken, zaaien, spuiten, bemesten tot oogsten. Het systeem biedt u de vrijheid om uw onderneming vanaf overal in te plannen, thuis, op kantoor of waar u ook bent. U kunt ook taken van voorgaande jaren ophalen, wat het bestandsbeheer en documentatie vereenvoudigt.

Compatibel met oudere machines

Als u een wat oudere John Deere-machine hebt, kunt u AutoSetup gebruiken omdat deze achterwaarts compatibel is. En bovendien is het systeem gratis. Vraag uw dealer naar een demonstratie en begin vandaag nog met het besparen van tijd op het veld.

Digitaal veldboek. Nu kunt u elke afgeronde taak rechtstreeks in onze app toevoegen

UW EIGEN DIGITALE VELDBOEK

Nu zijn pen en papier geschiedenis en kunt u al uw boerderijgegevens veilig en beveiligd opslaan in het Operations Center. U kunt afgeronde taken eenvoudig rechtstreeks in het Operations Center toevoegen en zo uw eigen digitale veldboek maken, dat toegankelijk is vanaf elk apparaat – smartphone, tablet of desktop – waar u ook bent. Bovendien kunt u de gegevens van elk seizoen weergeven, zodat u deze eenvoudig kunt vergelijken en de prestaties van uw volledige onderneming kunt volgen.

 

 

Alles vastleggen

In het veldboek wordt informatie opgeslagen over de bestuurder, de machine, het veld, de klant, de gewasvariëteit, de chemicaliën, het werktuig, de tijd en datum…en nog veel meer

 

Personaliseer uw weergave

Gegevens weergeven voor elk seizoen in een lijst en filters toepassen voor boerderij, veld, product en variëteit: u kunt kiezen wat voor u de beste indeling is.

 

Gegevens eenvoudig delen

Gegevens delen in andere bestandsindelingen – Shapefile, PDF of XLSX – zodat partners u kunnen helpen met analyses.

 

Nooit meer iets kwijtraken

U kunt bestanden binnen enkele seconden terugvinden dankzij de gebruiksvriendelijke zoekfunctie.

 

Prestaties analyseren

Machineprestaties vergelijken en veldgegevens analyseren over meerdere seizoenen voor betere en duurzame agronomische besluitvorming.

Machines beheren

Controleer de locatie en de status van uw machines in realtime. U weet wanneer een taak is afgerond, wat de geoogste opbrengst is en nog veel meer. Dankzij het Operations Center hoeft u minder te bellen en hebt u alles onder controle.

Manage Machines

 

Slimmere beslissingen

Met het Operations Center kunt u betere en meer geïnformeerde beslissingen nemen. Machine- en werktuiggegevens worden verzameld in realtime, zodat u snel kunt zien wat er gebeurt en de juiste acties voor uw bedrijf kunt inleiden.

Smarter Decisions

 

Meer informatie

Tekst uitklappenAlles inklappen

AutoPath automatische geleidingslijnen

Vereenvoudigd beheer van geleidingslijnen

AutoPath maakt automatisch geleidingslijnen voor verschillende machinebreedtes, gebaseerd op gegevens die worden verzameld tijdens de eerste werkgang van een grondbewerkingswerktuig of een zaaimachine.  Het systeem neemt het geleidingslijnenbeheer van u over, beschermt de voedingsmiddelinvesteringen en laat u elke werkgang met vertrouwen en precisie uitvoeren.

Om AutoPath te kunnen gebruiken, moet het grondbewerkingswerktuig of de zaaimachine zijn voorzien van een StarFire-ontvanger.  Terwijl het werktuig de eerste werkgang over het perceel maakt, worden de actuele rijgeleidingslijnen automatisch geregistreerd, waarna de geleidingslijnen nauwkeurig voor het hele perceel worden berekend. 

Met vertrouwen werktuigen met verschillende breedtes gebruiken

Als u werktuigen voor zaaien, spuiten of oogsten gebruikt die verschillende breedtes hebben, zorgt AutoPath ervoor dat de banden altijd de geplante rijen volgen en de gewassen niet raken.  Tijdens het oogsten wordt de maaidorser altijd naar het juiste startpunt geleid, waarna de geleidingslijnen automatisch worden berekend op basis van de breedte van het maaibord. Dankzij het systeem kunt u de rijen zaaien op plekken waar de gewassen het volle profijt hebben van de beste voedingsstoffenniveaus.

Zorgen voor nauwkeurige rijafstand

Als AutoPath wordt gebruikt in combinatie met AutoTrac werktuiggeleiding, is het systeem nog veel krachtiger. De op het werktuig gemonteerde StarFire-ontvanger zorgt er automatisch voor dat de tractor wordt gestuurd voor een nauwkeurige rijafstand, zelfs op hellingen en langs gebogen lijnen.  Deze gegevens worden vervolgens gebruikt voor bewerkingen als spuiten of oogsten, waarbij de machine de gelijkmatig georiënteerde rijen volgt.

Informatie delen

Deel documentatiegegevens met uw klanten zodat zij meer inzicht hebben in hun bedrijfsvoering en weten welke taken u hebt afgerond. Het Operations Center verstevigt de klantrelaties door grotere transparantie en helpt bij het verbeteren van hun bedrijfsprestaties op lange termijn

Share Intelligence

 

Meer informatie

Tekst uitklappenAlles inklappen

NIEUW – Gegevens delen voor meerdere merken

GEGEVENS DELEN VOOR MEERDERE MERKEN

Data Connect - informatie delen

DataConnect, de algemene standaard voor het delen van gegevens tussen machines van verschillende merken, is nu live. Gegevens van 365FarmNet en van machines van Case, die zijn uitgerust met telematicavoorzieningen, kunnen automatisch worden geïmporteerd in het John Deere Operations Center. Bedrijven met gemengde machineparken zullen deze wijzigingen verwelkomen, omdat ze niet langer verschillende platforms voor machinebewaking hoeven te gebruiken; ze hebben voldoende aan het Operations Center.

Via DataConnect kunt u de volgende informatie weergeven:

  • Locatie (huidige en vorige)
  • Brandstofniveau
  • Snelheid
  • Werkstatus

Het enige wat u hoeft te doen, is het toevoegen van uw Claasmachine aan uw Operations Center-account.  U hoeft geen enkele wijziging aan te brengen op uw machines, omdat de gegevens automatisch worden overgedragen. En bovendien is DataConnect gratis!

DataConnect is ontwikkeld als een algemene gegevensstandaard voor de landbouwindustrie en staat open voor elke fabrikant.  We hopen in de toekomst de toevoeging van nog meer fabrikanten bekend te kunnen maken, alsmede het uitwisselen van landbouwgegevens voor toepassingen als opbrengstkartering.

ISOXML importeren. Documentatiegegevens van andere machinemerken rechtstreeks importeren.

ISOXML IMPORTEREN: GEGEVENSUITWISSELING ALLE MERKEN

Ook als uw machinepark bestaat uit machines van verschillende merken kunt u profiteren van alle functies van het Operations Center, dankzij de mogelijkheid voor het importeren van ISOXML documentatiegegevens. U kunt rechtstreeks documentatiegegevens importeren naar het Operations Center vanaf terminals van Claas, Case IH, New Holland, Fendt Vario, CCI, Kverneland en nog meer. De gegevens zijn eenvoudig bereikbaar opgeslagen op een enkele locatie, waardoor het beheer van uw gehele bedrijf een stuk makkelijker wordt!

 

Klanten bedienen

Uw lokale dealer kan u helpen met het instellen van het Operations Center, waarbij deze u ondersteuning op lange termijn kan bieden via het FarmSight™ Services-pakket. Praat eens met uw dealer over de uitdagingen waar uw bedrijf voor staat en hoor hoe uw dealer u kan helpen bij het verbeteren van uw bedrijfsrendement.

Service Customers

 

Het John Deere Operations Center is….

Open

Open

Stuur documentatiegegevens door naar andere gebruikers van het Operations Center, importeer documentatiegegevens van elke fabrikant die de ISOXML-standaard gebruikt, of deel gegevens draadloos vanaf machines met Claas Telematics, AFS Connect (Case IH), MyPLM Connect (New Holland) of S-Fleet (Steyr). Het Operations Center is opgezet als een informatie-hub, zodat het hanteren van gegevens zeer eenvoudig is. U kunt zelfs gegevens delen met meer dan 180 softwarepartners, u hebt dus maar één platform nodig voor al uw beheerstaken.

Lokaal

Lokaal

Uw lokale dealer beschikt over opgeleide Operations Center-specialisten die u kunnen helpen om dit krachtige hulpmiddel maximaal te benutten en die de instellingen samen met u afstemmen op uw specifieke situatie. Zij kunnen u helpen met het opleiden van uw personeel, de taken plannen, machineprestaties bewaken en optimaliseren, gegevens analyseren en nog veel meer.

Veilig

Veilig

U hebt ten alle tijden totale controle over uw gegevens.  U beslist welke gegevens u wilt delen met wie, wat bijzonder nuttig is als u samenwerkt met partners of adviseurs.  Daarnaast is het geruststellend om te weten dat uw gegevens veilig worden beschermd met dezelfde veiligheidssystemen die bij online-banking worden gebruikt.

Ontdek de voordelen

Track Jobs & Send data wirelessly

Taken volgen

Is het zaaien al klaar en is de machine op weg naar het volgende perceel? Met de Operations Center-app kunt u uw machines in realtime controleren, zodat u duizenden telefoontjes bespaart en u extra tijd krijgt voor de meer belangrijke taken.

Gegevens draadloos verzenden

Hoef ik geen geheugenstickjes meer te gebruiken om gegevens van mijn machines op te slaan? Documentatiegegevens worden vanaf nu automatisch en nagenoeg in realtime draadloos doorgestuurd naar het Operations Center, zelfs van ISOBUS-werktuigen van andere merken dan John Deere. De documentatie is een stuk gemakkelijker nu er geen USB-sticks meer nodig zijn!

Manage machines & Share field data

Machines beheren

Waar zijn mijn machines en zijn ze gereed voor het werk? De Operations Center-app toont u de locatie van elke machine, de bijbehorende locatiegeschiedenis en het actuele brandstofniveau, en eventuele actieve diagnostische waarschuwingscodes.

Veldgegevens delen

Moet ik op kantoor zitten om gedetailleerde documentatiekaarten te bekijken? Nu niet meer. U kunt deze kaarten in de app in nagenoeg realtime bekijken, zelfs voor ISOBUS-werktuigen van andere merken dan John Deere. U kunt zelfs vanuit de app details rechtstreeks exporteren voor afdrukken of doorsturen naar uw vertrouwde partner.

Analyse fields instantly & Make smarter decisions

Velden meteen analyseren

Gaf de nieuwe tarwevariëteit een hogere opbrengst?… Hoe verschillen de opbrengsten van de verschillende percelen? De Operations Center-app sorteert en toont alle gegevens van uw percelen en gewassen automatisch, zodat het makkelijker is dan ooit tevoren om op feiten gebaseerde beslissingen te nemen.

Slimmere beslissingen nemen

Wat was het resultaat van de laatste stikstofbehandeling?… Was de nieuwe chemicaliënbehandeling effectief?…Presteerde de nieuwe zaadvariëteit beter dan vorig jaar? U kunt de opbrengsten van uw percelen vergelijken via een filterfunctie zodat u beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen voor de oogst van volgend jaar

Create your free account on MyJohnDeere.com

1. Maak uw gratis account

Een account registreren en uw wachtwoord instellen duurt slechts een paar seconden.

Download Operations Center app

2. Download de Operations Center-app

Ga naar de Google Play Store of de Apple App Store.

Ask your dealer for advice on setting-up

3. Vraag uw dealer om advies bij het instellen

Uw locale dealer beschikt over opgeleide specialisten die u op weg kunnen helpen en die u ondersteuning op de lange termijn kunnen bieden.