Gator™ XUV855M

Vind uw weg, zelfs op het zwaarste terrein - Gator XUV855M

Ga overal naartoe en krijg alles voor elkaar. Volledig uitgerust voor een veilige en zekere productiviteit is de Gator XUV855M een droom om off-road of op de weg mee te rijden. Ervaar de vrijheid van krachtige veelzijdigheid

Maak nu gebruik van uw 10% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang uw individuele tegoedboncode

Meld u nu aan

Selecteer uw actiemodel** vereist

Comfortabele productiviteit

De Gator XUV855M wordt geleverd met alle functies voor uw comfort en productiviteit.

Geschikt voor de weg Geschikt voor de weg Geschikt voor de weg

Geschikt voor de weg

HeadingIcon

Uw Gator XUV855M is volledig goedgekeurd voor de weg. Dit betekent dat u er altijd en overal mee op de openbare weg mag.

Uitstekend laadvermogen Uitstekend laadvermogen Uitstekend laadvermogen

Uitstekend laadvermogen

HeadingIcon

Het extra robuuste ontwerp gekoppeld aan een ruim laadvermogen van 454 kg liegen er niet om. Deze Gator XUV855M staat jaar in jaar uit elke dag opnieuw voor u klaar.

Ware inschakelbare vierwielaandrijving Ware inschakelbare vierwielaandrijving Ware inschakelbare vierwielaandrijving

Ware inschakelbare vierwielaandrijving

HeadingIcon

Voor deze Gator bestaat moeilijk terrein gewoon niet. De ware inschakelbare vierwielaandrijving betekent dat u altijd geraakt waar u moet zijn, ook wanneer u in een moeilijke positie verkeert.

Wilt u uw nieuwe machine financieren?

Nu berekenen!

Specificaties

XUV855M

Motor

3 cil. diesel

Cilinderinhoud

854 cc

Snelheid

40 km/u

Trekcapaciteit

680 kg

Laadvermogen

454 kg

Selecteer uw actiemodel*

* 10% korting op de huidige catalogusprijs van de geselecteerde machine en opties. Geldig voor de modellen Gator™ HPX815E, Gator™ XUV855M en alle modellen van de 5E-serie (5050E, 5058E, 5067E, 5075E). Aanbieding geldig bij deelnemende dealers en uitsluitend zolang de voorraad strekt. Aanbieding geldig tot 31-08-2020.


Financieringsvoorbeeld voorschot van 25% van de nettoverkoopprijs plus btw. Het overblijvende bedrag wordt betaald in 3 afzonderlijke termijn afhankelijk van het berekeningsvoorbeeld (de termijnbetaling omvat een rentevoet van 0,99% op jaarbasis, de btw wordt meegefinancierd). Een reëel financieringsvoorstel en verdere informatie betreffende de rentevoet, duurtijd, en termijnbetaling is verkrijgbaar bij uw lokale John Deere-vertegenwoordiger. Alle financiële informatie en voorstellen kunnen worden aangepast zonder kennisgeving en mogen niet worden beschouwd als een wettelijke verplichting. De gebruikte foto's zijn alleen bedoeld ter illustratie. Fouten, bijlagen, veranderingen doorheen de tijd en herroeping voorbehouden. Alle gemaakte kosten zijn inbegrepen. Verwerking en goedkeuring door Raifeisen-Leasing GmbH. Onderworpen aan afrondingsverschillen. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing.