EEN TAAK MET EEN DOEL

Elk jaar zijn er minder voltijdse herders en veel kleine boerderijen kunnen geen opvolgers vinden. Toch levert het beroep een belangrijke bijdrage aan het landschapsbehoud en het behoud van de natuur en de biodiversiteit.
ALS DE WERKDAG VAN EEN HERDER HEM DOOR RUW TERREIN VOERT, IS COMFORT DES TE BELANGRIJKER - ZOALS GOEDE GELUIDSISOLATIE IN DE CABINE, ZODAT NIET ELK GESPREK EEN SCHREEUWPARTIJ HOEFT TE ZIJN.

EEN LEVEN MET VELE TAKEN

De dag van een herder in een John Deere Gator begint vroeg en kent vele stops en taken onderweg. Van het voeren van de dieren in de stal tot het verzorgen van de dieren in de paddock en de dieren die onderweg zijn, een herder is altijd in de weer. Soms moet er een weideomheining worden verplaatst en moet een gewond dier worden binnengebracht voor verzorging. Al die snelle trips en frequente transporten zouden onmogelijk in één dag kunnen worden ingepast zonder de robuuste veelzijdigheid van onze Gator.
ALLE GOEDE DINGEN KOMEN MET DRIE. ALS HET WERK DE INSPANNINGEN VAN MEER DAN TWEE MENSEN VERGT, BIEDT DE BANK VAN DE VERTROUWDE GATOR PLAATS AAN DRIE PERSONEN EN IS ER NOG STEEDS OPBERGRUIMTE ONDER.
DE GATOR-SERIE VAN JOHN DEERE

DE GATOR-SERIE VAN JOHN DEERE

ONTDEK HET ASSORTIMENT