GISTEREN EN VANDAAG

Het ritme van het leven op de bergweide is al eeuwenlang niet veranderd. In het voorjaar, zodra de sneeuw verdwenen is, gaan de dieren naar boven. Begin oktober dalen ze weer af naar de vallei voor de winter. Vroeger waren er echter geen wegen of paden. Alles werd te voet vervoerd. Mest werd met manden weggebracht, weiden werden met een zeis gemaaid, hooi werd in balen gebonden en naar de schuur gedragen.
WANNEER HET TERREIN MOEILIJK BEGAANBAAR WORDT, GEEFT EEN ROBUUSTE GATOR MET VIERWIELAANDRIJVING U DE BETROUWBARE GRIP EN CONTROLE DIE U NODIG HEBT OM DOOR TE GAAN EN TE BLIJVEN WERKEN.

DE TRADITIE WORDT GEMODERNISEERD

Tegenwoordig helpen moderne machines zoals de John Deere Gator bij het uitmesten en vervoeren van het hooi. Ze nemen ook de moeite weg van het bouwen van weideafscheidingen in het voorjaar en maken het voeren in de winter eenvoudiger. Kenmerken als vierwielaandrijving en een achterklep die tot 90° of 150° kan worden neergeklapt, bieden welkom comfort en gemak.
DE DAGELIJKSE VERZORGING VAN DIEREN IS EEN STUK VEILIGER WANNEER U ZICH KUNT VERPLAATSEN IN DE WETENSCHAP DAT VIERWIELAANDRIJVING OP VRAAG BESCHIKBAAR IS WANNEER U DIE NODIG HEBT.
DE GATOR-SERIE VAN JOHN DEERE

DE GATOR-SERIE VAN JOHN DEERE

ONTDEK HET ASSORTIMENT