DE ONVERSLAANBARE

Protectie, prestatie en profijt – ontdek de eigenschappen van onze meest uitgebreide reeks ooit: Een minimale bodemverdichting1, een nieuwe grotere cabine2 met massagestoel2, gegarandeerde brandstofefficiëntie3, en machinebewaking op afstand met Expert Alerts voor alle modellen.

Voor vermogens boven 150 pk en voor precisielandbouwtechnologie komt u niet om deze reeks heen.Ontdek onze reeks van 150 pk en hoger

8RX8RX8RX

8RX

HeadingIcon

8RX
Als minimale bodemverstoring een prioriteit is, dan kunt u niet om de 8RX heen. Ideaal voor moeilijke grondtypes en heuvelachtig terrein, waardoor de gebruiksmogelijkheden maximaal worden.

Meer informatie

8RT8RT8RT

8RT

HeadingIcon

8RT
De machines met dubbele rupsbanden leveren een onovertroffen trekkracht in een rechte lijn, efficiënte vermogensoverbrenging en hoge flotatie. Voorbestemd voor vlak terrein en droge, losse grond.

Meer informatie

8R8R8R

8R

HeadingIcon

8R
Perfect voor als u op zoek bent naar een veelzijdige machine die uitblinkt in het veld en verrast op de weg. De 8R combineert trekkracht, lage eigendomskosten en allround prestaties.

Meer informatie

7R7R7R

7R

HeadingIcon

7R
Met tot maximaal 373 pk en een gewicht van iets meer dan 11 t levert de 7R een uitzonderlijke acceleratie en wegefficiëntie. Voor het zware veldwerk kan EZ Ballast binnen enkele seconden vanuit de cabine worden aangebracht.

Meer informatie

6R6R6R

6155R t/m 6250R

HeadingIcon

6R
Er zijn veel redenen om te kiezen voor een 6R-tractor: nieuwste technieken, geïntegreerde technologieën, uitzonderlijke prestaties, gebruiksvriendelijke bedieningsinterfaces en de nieuwe CommandARM.

Meer informatie

6M6M6M

6155M t/m 6195M

HeadingIcon

6M
Verwacht meer. Gebouwd voor iedereen die niet genoeg heeft aan de middelmaat. Robuust, sterk, eenvoudig – doch geavanceerd en goedkoop in het gebruik. Maak kennis met de nieuwe 6M-serie.

Meer informatieOngeëvenaard in comfort

Onze grote tractoren zitten boordevol met functies die dat extra door u gewenste niveau van comfort en productiviteit toevoegen.2CommandPRO

CommandPRO

Het beheersen van het vermogen van onze grote tractoren wordt eenvoudig met de nieuwe CommandPRO4 joystick met 11 herconfigureerbare knoppen. Het is de ultieme bestuurdersinterface, die elke werkdag nog comfortabeler en productiever maakt.

Active Seat II²

Active Seat II²

De nieuwe Active Seat II maakt gebruik van snel reagerende elektrische veringstechnologie, zodat de bestuurder wordt geïsoleerd tot maximaal 90% van de verticale bewegingen. Geniet van superieur rijcomfort in de zwaarste omstandigheden.

Infotainmentsysteem²

Infotainmentsysteem²

De 6,5’’ state-of-the-art digitale touchscreen-radio werkt met Apple CarPlay en biedt u een veelvoud aan entertainmentopties. Een gloednieuw audiosysteem met 6 luidsprekers en een krachtige subwoofer, ontworpen door vooraanstaande audiospecialisten levert de geluidskwaliteit van een concertzaal.

Kosten per uur

Ongeslagen – kosten per uur

Een exceptioneel laag vloeistofverbruik, gegarandeerde efficiëntie en doorverkoopwaardes die algemeen als uitstekend bekend staan. Dit betekent minimale kosten per uur. Plus: met een garantieverlenging tot maximaal 8 jaar/8.000 uur hebt u volledige gemoedsrust.

Brandstofgarantie

Brandstofgarantieprogramma

Onze belofte: gegarandeerde brandstofbesparing Of uw geld terug5. Als u meer brandstof verbruikt dan ons doelverbruik, vergoeden wij het verschil. Als u minder brandstof verbruikt, betalen wij u een bonus van 2 keer het verschil. Het brandstofgarantieprogramma geldt onder andere voor 6R-, 7R- en 8R-tractoren voor zowel gebruik op het veld als op de weg.

Reparatie en onderhoud

Reparatie en onderhoud

John Deere tractoren staan bekend om de lage onderhoudskosten. Bovendien beschermen PowerGard-contracten u tegen onverwachte reparatiekosten tot 8 jaar/8.000 uur.

Afschrijving

Afschrijving

Een hogere aankoopprijs betekent niet dat ook de eigendomskosten hoger zijn. John Deere, mondiaal een gewild merk, maakt zeer betrouwbare tractoren die hun waarde behouden. Daardoor is de doorverkoopwaarde hoger en zijn de eigendomskosten lager.

Onverslaanbaar
Ongeslagen in precisielandbouw

Gebaseerd op de productiekosten van 450 €/ha voor tarwe kan de John Deere Connectivity Benefit u tot 57 €/ha besparen*

Sectieregeling en gratis
AutoTrac SF1

€ 49,80/ha

Bespaar tot*

Draadloze communicatie
tussen kantoor en machine

€ 6,00/ha

Bespaar tot*

Remote Display Access
vanaf de mobiele app

€ 1,40/ha

Bespaar tot*

Sectieregeling

De Premium- of Ultimate-activaties in ons precisielandbouwpakket geeft u Section Control6 en nog veel meer. Section Control (sectieregeling) biedt, in combinatie met ons gratis SF1-correctiesignaal met een werkgang-werkgang-nauwkeurigheid van 15 cm, aanzienlijke inkoopkostenbesparingen.

Wireless Data Transfer

JDLink Connect, dat is opgenomen in ons precisielandbouwpakket, verstuurt waardevolle operationele gegevens draadloos vanaf uw machine naar uw John Deere Operations Center-account. U hebt ook toegang tot deze gegevens vanuit de MyOperations-app. Het bespaart u veel tijd om deze informatie gemakkelijk bij de hand te hebben.

Remote Display Access

Met Remote Display Access van de MyOperations-app kunt u bestuurders op afstand helpen met het instellen van de machine, het aanpassen van instellingen en de bediening – alsof u zelf in de cabine zit. Dit betekent: snellere hulp voor minder ervaren bestuurders en geen tijdsverlies in het piekseizoen.

Bereken nu!

John Deere Financial-calculator

Bereken snel en gemakkelijk individuele aflossingen voor uw nieuwe John Deere-apparatuur.

Bereken nu!

1 Tractoren 8RX

2 Tractoren 7R, 8R, 8RT, 8RX

3 Tractoren 6R, 7R, 8R

4Vereist AutoPowr™-transmissie

5Het brandstofgarantieprogramma is uitsluitend geldig en aangeboden door deelnemende John Deere dealers vanaf 1 november 2019 tot 31 oktober 2020 voor alle nieuwe, nooit in de detailhandel verkochte tractoren uit de 6R-, 7R- en 8R-serie, aangeschaft of geleased tussen deze datums, en vereist een uitdrukkelijk online registratiedocument. Het garantieprogramma is geldig voor veld- en transporttoepassingen (boven 20 km/u) in overeenstemming met de verstrekte JDLink-gegevens. Deze stimulans is van toepassing op het eerste jaar van eigenaarschap. John Deere zal het verschil tussen het gemiddelde brandstofverbruik in transportmodus en de doelwaarde voor brandstofverbruik vergoeden. Als het verbruik boven de doelwaarde komt, zal de vergoeding worden gebaseerd op de hoeveelheid extra liters brandstof die is gebruikt. Als het verbruik onder de doelwaarde komt, wordt de vergoeding gebaseerd op 2x de hoeveelheid liters brandstof die is bespaard. De efficiency-bonus (onder de doelwaarde) wordt beperkt tot een maximum van € 3.000. Neem contact op met uw John Deere-dealer voor meer informatie over het aanmeldingsproces.

6Bij te werken naar SF3 en RTK

* Inkoopkosten tarwe volgens gegevens Agribenchmark voor FR, UK, DE. Diesel/ha volgens gegevens Agribenchmark voor FR, UK, DE. De inkoopkostenvermindering voor geleidesystemen met 15 cm bedraagt 8% volgens Lohnunternehmen 1/2010. In dit geval vergelijken we alleen het verschil ten opzichte van het minder nauwkeurige 30 cm EGNOS-signaal, zodat het voordeel de helft bedraagt van 8% = 4%. Arbeidskosten volgens Agribenchmark FR, UK, DE. Productiviteitsverhoging volgens Landtechnik 6/2006 met SF1 bedraagt 14%. Nogmaals, we vergelijken alleen met het half zo nauwkeurige EGNOS-systeem van 30 cm, zodat de winst als volgt wordt berekend: 14% / 2 = 7%. Inkoopkostenverlaging dankzij sectieregeling volgens Profi dec. 2012. Houd er rekening mee dat de totale winst hoger wordt als het perceel kleiner en minder rechthoekig is, de werkbreedte van het werktuig groter is en de individuele werktuigsecties kleiner zijn. Voor grote percelen met een rechthoekige vorm is het voordeel van sectieregeling minimaal.

Uitgangspunten:
Sneller op het veld: Alle instelgegevens (klant, boerderij, perceel, afmetingen van tractor en werktuig met verschuivingen, producten en bestuurders) zijn voorbereid in een instelbestand voor de Setup Builder, en zijn draadloos verstuurd naar de tractor. Daardoor zijn bij aankomst op het perceel alle voor de documentatie benodigde gegevens al geladen in het display en hoeven alleen nog door de bestuurder te worden bevestigd. Hierdoor wordt 3 minuten bespaard bij elk perceelbegin. De arbeidskosten worden aangenomen omdat deze kunnen variëren. Als we het bedrag willen omrekenen naar kosten per hectare, gaan we uit van een totaal perceeloppervlak van 100 ha. Als het zou gaan om 30 percelen bij een bedrijf van 300 ha, zou de waarde van de besparing € 1/ha bedragen in plaats van € 3/ha. Het kantoorwerk is al uitgevoerd: Hiermee wordt het voordeel beschreven van het reeds beschikken over alle gegevens in digitale vorm. De boerderijmanager hoeft geen papieren meer te kopiëren voor zijn boerderijmanagementsysteem, maar kan in plaats daarvan alle documentatiegegevens met details ophalen uit de Field Analyzer of het Agronomisch rapport. Dit kan op elk moment dat het uitkomt, bovendien kunnen de details op elk moment worden weergegeven in de MyOperations-app. Tevens: Als we het bedrag willen omrekenen naar kosten per hectare, gaan we uit van een totaal perceeloppervlak van 100 ha. Als het zou gaan om 30 percelen bij een bedrijf van 300 ha, zou de waarde van de besparing € 1/ha bedragen in plaats van € 3/ha.

Extra voordelen van de MyOperations-app:
– Machineparkmanagement – altijd uw machinepark in beeld: 50% minder telefoontjes
– Op feiten gebaseerde beslissingen: het nieuwe tabblad 'analyse' biedt reeds een tijdsbesparing
– van 2 uur/seizoen voor ondersteuning door de boerderijmanager aan seizoenswerkers (€ 70/h arbeidskosten). Voordeel van tijdsbesparing: € 1,40/ha