Tijd voor verandering

 

U verdient uitzonderlijke prestaties

De efficiënte, baanbrekende prestaties van onze tractoren 6R, 7R en 8RX leveren een duidelijk merkbare economische waarde aan uw onderneming. Hun prestatievoordelen bij transport, bodembescherming en veelzijdigheid zult u onderaan de streep zien.

Vind een dealer

1-CLICK-GO-AUTOSETUP

Dit tijdbesparende productiviteitshulpmiddel verkort de insteltijd in het veld met maximaal 50%. Volledig automatisch, geen fouten, geen vertragingen. Uw vooraf geplande taken worden automatisch weergegeven op het Gen4-display op het moment dat de tractor het veld op rijdt. De bestuurder hoeft alleen maar de details te bevestigen met ÉÉN KLIK. Dat is alles.

Unbeaten-Header

Ervaar de veelzijdigheid van deze wendbare viercilinder-tractor met veel pk's en sterke hydraulica, een grote hefcapaciteit en grote banden.

Meer informatie

 

Unbeaten-Header

Als het gaat om transportwerkzaamheden komt niemand om onze John Deere 6R- en 7R-tractorfamilies heen. Welke wordt uw nummer één?

 • Nr. 1 in transport – 6R 185

  U hebt de beschikking over maximaal 234 pk met Intelligent Power Management in een lichtgewicht en uitzonderlijk veelzijdig middelgroot frame van 7,9 ton met ongeëvenaarde accelleratie.

  Nr. 1 in transport – 6R 185
 • Nr. 1 in transport – 7R 330

  In de laatste DLG PowerMix-test heeft onze 7R 330 een nieuwe maatstaf gezet voor diesel- en ureumverbruik tijdens transport voor tractoren met meer dan 300 pk maximaal vermogen (ECE-R120).

  Tractor
 • Nr. 1 in transport – 6215R

  Met slechts 19,2 l/h bereikte de 6215R niet alleen het laagste dieselverbruik van alle geteste tractoren¹, maar leverde ook de snelste acceleratie bij het trekken van 30-tons aanhangwagens².

  Tractor
 • Nr. 1 in transport – 6250R

  Sinds 2018 is de 6250R ongeslagen in de DLG PowerMix Transport 2.0 test. De 6250R bereikt het laagste brandstofverbruik tijdens transport vergeleken met alle geteste concurrenten.

  Tractor

Registratie voor Digital News Service

Meer dan een nieuwsbrief - Registratie voor Digital News Service

Registreer voor onze digitale nieuwsbrief om op de laatste stand te blijven wat betreft nieuwe blog-bijdragen, nieuws, speciale activiteiten en exclusieve aanbiedingen!

Meld u aan!

Gerelateerde onderwerpen

6R-serie

6R-serie

De nummer 1 in transport en intelligente automatisering – prestaties met hoog vermogen bij een laag gewicht.

Verbind uw John Deere

7-series

Laag gewicht, hoog vermogen – responsieve accelaratie en uitzonderlijke wendbaarheid.

Verbind uw John Deere

8-series

High-tech, hoge trekkracht – veelzijdige en krachtige tractoren voor precisielandbouw.

John Deere — De Ultieme Ervaring

Klanten die tractoren van concurrerende merken bezitten, testen onze tractoren langdurig tijdens verschillende werkzaamheden in diverse omstandigheden. We volgen hen gedurende het seizoen en vragen ze om hun ervaringen, reacties en (eind)oordeel.

 1. Voor dit model bedraagt het gegarandeerde brandstofverbruik 25 l/h in transportmodus, voor machines die deelnemen aan het John Deere Fuel Guarantee Program conform de programmavoorwaarden en in de van toepassing zijnde landen. Neem contact op met uw John Deere dealer voor meer details.
 2. Tractortest 2020 van de Landwirtschaftskammer Niedersachsen (Duitsland). “Bij vergelijking met standaard tractoren (zonder Unimog) liet de John Deere het laagste dieselverbruik zien. [...] Het is interessant te zien dat de 6215R ondanks zijn lage brandstofverbruik ook de snelste was tijdens acceleratie met twee aanhangwagens”; www.lwk-niedersachsen.de. Tevens bedraagt voor dit model het gegarandeerde brandstofverbruik 19 l/h in transportmodus, voor machines die deelnemen aan het John Deere Fuel Guarantee Program conform de programmavoorwaarden en in de van toepassing zijnde landen. Neem contact op met uw John Deere dealer voor meer details.
 3. Voor dit model bedraagt het gegarandeerde brandstofverbruik 20 l/h in transportmodus, voor machines die deelnemen aan het John Deere Fuel Guarantee Program conform de programmavoorwaarden en in de van toepassing zijnde landen. Neem contact op met uw John Deere dealer voor meer details.
 4. Profi Test Results, 06/2018
 5. Gebaseerd op een brandstofverbruik van 40 l/h en 20% efficiëntievoordeel ten opzichte van 8R wieltractoren bij 7.000 daN.
 6. Met inachtneming van de volgende aannames: 3% potentieel opbrengstverlies op verdichte percelen, een tarweveld met 8 t/ha opbrengst en een marktprijs van 200 €/t, komt 3% (240 kg) overeen met een winststijging van 48 €/ha