HANDWERK GECOMBINEERD MET TECHNOLOGIE

In het begin was het niet makkelijk. Toen Markus Schneider zijn wijnmakerij in Ellerstadt in Duitsland oprichtte, was hij net 18 en nog niet kredietwaardig. Maar zijn ouders geloofden in hem. Ze schraapten hun spaargeld bij elkaar en al gauw werd de wijnmakerij een bloeiend familiebedrijf. Wat was het geheim? Bekijk de video en ontdek het!
IK HEB DINGEN BEREIKT IN DE WIJNMAKERIJ DIE NORMAAL GESPROKEN GENERATIES LANG DUREN, MET EEN SUPERSONISCHE SNELHEID – MISSCHIEN WEL MET DE LICHTSNELHEID.
MARKUS SCHNEIDER

LANDBOUW VOLGENS DE STRENGSTE NORMEN

De Schneider Wijnmakerij teelt druiven op 92 hectare grond, en heeft daarnaast nog enkele dochterondernemingen. Ze produceren jaarlijks bijna een miljoen flessen wijn voor veeleisende klanten over de hele wereld. De uitstekende kwaliteit van de wijn ontstaat in de wijngaarden, waar mensenhanden en hoogwaardige machines nauw samenwerken. Maar hoe weet je nu welke druiven goed genoeg zijn? Bekijk de video en ontdek het …
NATUURLIJK IS HET GEWELDIG OM TE BESCHIKKEN OVER DE BESTE UITRUSTING. MAAR UITEINDELIJK GAAT HET EROM WAT IK ER MEE DOE.
MARKUS SCHNEIDER

KWALITEIT HOUDT VAN GEZELSCHAP

Wat motiveert Markus Schneider elke dag? Een passie voor het maken van premium wijnen die niet alleen uitstekend zijn, maar dat ook blijven. Overtuigd door kwaliteitszin kiest Markus zijn team en zijn hulpmiddelen met zorg. In de volgende video legt de wijnmaker uit hoe zijn producten hun internationale reputatie hebben verdiend.
ALS JE WERKT MET PASSIE EN IN JEZELF GELOOFT, ZAL MEN HET EINDPRODUCT WAARDEREN.
MARKUS SCHNEIDER
John Deere Gator Series

De Gator-Serie Van John Deere

Ontdek Het Assortiment