NATUURBESCHERMING IN EEN NATIONAAL PARK

Niet lang geleden zag het er naar uit dat de wilde pony's in het Exmoor National Park in het zuidwesten van Engeland voor altijd zouden verdwijnen. Maar nadat Dawn en Nick Westcott het Exmoor Pony Project in 2013 in het leven hadden geroepen, begon het er beter uit te zien. Samen werkte het paar aan het waarborgen van de toekomst van de soort, het beschermen van de genenpool en aan het geven van advies aan paardeneigenaren. Waarom zijn Exmoor-pony's zo speciaal? Bekijk de video met Dawn Westcott en zie waarom!
MIJN DAG BEGINT EN EINDIGT MET PONY'S. DAARNAAST HEB IK DE BOERDERIJ, HET EXMOOR PONY PROJECT EN MIJN WERK ALS SCHRIJVER. DAT BETEKENT LANGE DAGEN EN VEEL DRUKTE ... MAAR HET IS DE MOEITE WAARD.
DAWN WESTCOTT

HET GAAT OM VERTROUWEN

Twintig jaar geleden verliet Dawn Westcott de grote stad en ging op het platteland wonen. Nu kent ze de karakters van de bedreigde wilde pony's waarschijnlijk beter dan iedereen. Met eindeloos geduld en empathie traint Dawn Westcott de Exmoor pony's ter voorbereiding op een nieuw leven buiten de moor, als rij- en werkpony's. Sommige doen zelfs mee aan toernooien. Neem een kijkje achter de schermen in de volgende video ...
ALS JE EENMAAL HET VERTROUWEN VAN EXMOOR PONY'S HEBT GEWONNEN, REAGEREN ZE BIJZONDER GOED.
DAWN WESTCOTT

DE NATUUR TEMMEN

Het boerderijleven in het Exmoor National Park is bevredigend, maar betekent ook een grote uitdaging. De Westcotts waarderen hun moderne machines zeer, met name tijdens de zware omstandigheden in strenge winters. In de volgende video legt Dawn uit hoe de machines haar hebben geholpen bij het redden van een verweesd veulen op een zeer afgelegen plek.
DE TRACTOREN WORDEN STEEDS KRACHTIGER. TOEN KREGEN WE ATV'S, GATORS EN QUADS. DEZE MACHINES HELPEN ONS ENORM OM DINGEN VOOR ELKAAR TE KRIJGEN.
NICK WESTCOTT
John Deere Gator Series

De Gator-Serie Van John Deere

Ontdek Het Assortiment