MEER DAN HET ALOM BEKENDE - AANBIEDINGEN

U kunt nu veel geld besparen bij uw John Deere dealer – profiteer van uw 10% korting

Voor korte tijd zijn bepaalde modellen verkrijgbaar met een korting van 10%* op de catalogusprijs, incl. de opties en werktuigen die u selecteert. Er zijn daarvoor geen tegenprestaties nodig en u hoeft niet aan bepaalde eisen te voldoen - gewoon met uw dealer contact opnemen, bestellen en wegrijden nadat u duizenden Euro's heeft bespaard. Het is werkelijk zo eenvoudig - neem nu contact op met uw dealer!

Type uw postcode hieronder in en vraag uw lokale dealer:

Kies uw dealer en neem contact met hem op.

De compact utility tractor serie 3E

De compact utility tractor serie 3E

Bouwen, maaien, graven, bewerken – u heeft wel honderd taken. Met onze John Deere compact utility tractor serie 3025E of 3038E in uw machinepark bent u voorbereid op al deze werkzaamheden.

Gator™ HPX815E – universeel werkvoertuig

Gator™ HPX815E – universeel werkvoertuig

Voeg dit robuuste, betrouwbare en universele voertuig toe aan uw machinepark. Dan komt u snel verder en worden werkzaamheden volbracht. Van zware lasten tot snelle reparaties - u heeft de dingen onder controle, Werkzaamheden binnen of buiten. De Gator™ HPX815E is altijd de beste keus.

Tractoren serie 5E met drie cilinders

Tractoren serie 5E met drie cilinders

Hoe zou u het vinden als uw productiviteit met een beetje meer comfort wordt gecombineerd? Denk aan efficiënte, compacte wendbaarheid bij alle werkzaamheden op uw lijst, terwijl u geniet van het rijden in uw 3-cilinder tractor serie 5058E, 5067E of 5075E.

 • Agiele prestaties

  In een 3E zult u de totale manoeuvreerbaarheid waarderen en het ontspannen gebruiksgemak met functies zoals TwinTouch-pedalen en stuurbekrachtiging. U zult ook de comfortabele toegang tot de motorruimte op prijs stellen, dankzij de gemakkelijk omhoog te heffen motorkap met zijn dubbele gasveren. U werkt beter in een 3E - en nu voordeliger dan ooit.

  Neem contact op met een dealer voor een korting van 10%.

  Agiele prestaties
 • Veilige productiviteit

  U bent altijd veilig in een Gator™ HPX815E –  ons rolbeugeldak zorgt hiervoor. En wanneer stoppen eens onmiddellijk stilstaan betekent, zorgen de geheel hydraulische remmen ook daarvoor. Gemakkelijk te rijden en betrouwbaar - u werkt gewoon beter in een 3E - en nu voordeliger dan ooit.

  Neem contact op met een dealer voor een korting van 10%.

  Veilige productiviteit
 • Door en door efficiënt

  Wanneer er voor een taak eens vlijtige prestaties nodig zijn, kunt u met de optionele kruipversnelling van de serie 5E tractoren werken op snelheden van slechts 280 m/u. Krachtig en economisch - met de alleen-dieseltechnologie spaart u brandstof, en de 24F/12R PowrReverser-transmissie zorgt voor een topsnelheid van 40 km/h. U werkt gewoon beter in een 5E - en nu voordeliger dan ooit.

  Neem contact op met een dealer voor een korting van 10%.

  Door en door efficiënt

* 10% korting op de huidige catalogusprijs van de geselecteerde machines en opties. Geldig voor Gator™ HPX815E, 3025E, 3038E, 5058E, 5067E, 5075E. Aanbieding alleen geldig bij deelnemende dealers en zolang de voorraad strekt. Aanbieding geldig tot 31.08.2021.