Financiële Aanbieding Maaidorser

Aanbiedingen en kortingen

Koop vroeg. Bespaar meer.

Wanneer uw werk uw ware roeping is, komt kwaliteit vanzelf. Al zo lang als wij bestaan, is het onze roeping om de machines te financieren die u in staat stellen om op uw best te presteren. Geworteld in onze diepgaande waardering van uw werk en de producten die u maakt, bieden wij een uitgebreide reeks financieringsopties. Uw  financiën kunnen worden geregeld via uw lokale John Deere-dealer en kunnen worden afgestemd op uw zakelijke behoeften.


Financiële Aanbieding Maaidorser

Rentepercentages vanaf 0,0% p.a.
– Afwijkende transacties zijn bespreekbaar
– Geldig tot 31 januari 2019

 

Het is eigenlijk heel makkelijk: aan het begin betaalt u de aanbetaling en het btw-bedrag. Het overgebleven te betalen bedrag plus de rente wordt simpelweg verdeeld in eenvoudig te beheren betalingen. Kies voor een seizoensgebonden betaaloptie indien uw bedrijf dat nodig heeft. Nadat u de laatste betaling heeft voldaan, is de machine volledig van u. Uw John Deere-dealer helpt u graag op gang.

Looptijden van 1 tot 7 jaar. Leasevorm: Financiële Lease. De BTW dient voor aanvang van het contract rechtstreeks betaald te worden aan John Deere Financial. Administratiekosten worden in rekening gebracht. Onder voorbehoud van kredietacceptatie door John Deere Financial.

De financieringsinformatie is vrijblijvend, hieruit ontstaan geen contractuele verplichtingen. Uitsluitend voor zakelijke klanten in Nederland. Fouten, aanvullingen, wijzigingen en herroeping voorbehouden. Eventuele kosten die zouden kunnen ontstaan, zijn buiten beschouwing gelaten. Behandeling en goedkeuring vinden plaats door John Deere Financial te ‘s-Hertogenbosch. John Deere Financial is een handelsnaam van Deere & Company verzorgd door BNP Paribas Leasing Solutions N.V