Gratis IPAD EN 1 JARIG MYJOBCONNECT PREMIUM ABONNEMENT BIJ AANKOOP VAN EEN NIEUWE 6R, 7R OF 8R*

Aanbiedingen en kortingen


Gratis IPAD EN 1 JARIG MYJOBCONNECT PREMIUM ABONNEMENT BIJ AANKOOP VAN EEN NIEUWE 6R, 7R OF 8R*

Werk foutloos met digitale werkbonnen, met MyJobConnect Premium kunt u uw taken efficiënter beheren. MyJobConnect Premium biedt een overzichtelijke en papierloze werkregistratie en optimale routeplanning naar het perceel. Met MyJobs voorziet u de chauffeur van alle benodigheden voor een taak zoals machine informatie, taakomschrijving en perceel info en de mogelijkheid om voortgang te rapporteren. MyJobConnect bestaat uit 3 apps en het MyJohnDeere internet platform.

 Neem contact op met uw John Deere Dealer voor meer informatie en ontdek de voordelen van het digitaal plannen voor uw bedrijf.


*De financieringsactie is geldig t/m 30 juni 2018.. Vraag uw dealer naar alle voorwaarden en condities. De financieringsinformatie is vrijblijvend, hieruit ontstaan geen contractuele verplichtingen. Uitsluitend voor zakelijke klanten in Nederland. Fouten, aanvullingen, modificatie en herroeping voorbehouden. Eventuele kosten die zouden kunnen ontstaan, zijn buiten beschouwing gelaten. Alle aanbiedingen zijn onder voorbehoud van acceptatie door John Deere Financial, ‘s-Hertogenbosch. John Deere Financial is een handelsnaam van BNP Paribas Leasing Solutions N.V.