Premium Used

Premium gebruikt

Bent u op zoek naar betaalbare, gebruikte uitrusting van John Deere met weinig bedrijfsuren?

Sticker

Machines waar u op kunt vertrouwen

Als u een John Deere Premium Used machine koopt, kunt u er zeker van zijn dat elke machine met succes een controle van meer dan 180 punten heeft doorlopen. Voor nog meer gemoedsrust kunt u met uw dealer afspraken maken over een onderhoudspakket en een FarmSight™ Services-pakket.

Uw voordelen

 

Gecontroleerde kwaliteit

Uw dealer heeft toegang tot een uitgebreid aanbod aan “Used Premium-uitrusting” van John Deere voor u. U kunt er zeker van zijn dat elke machine is geïnspecteerd, in een “als-nieuw” of “goede” staat verkeert, gereinigd en volledig functioneel is en dat de initiële verkoop niet langer dan 7 jaar geleden plaatsvond. De inspectie moet hebben plaatsgevonden binnen de afgelopen 3 maanden of 100 uur voor de verkoop.

Tractoren en zelfrijdende veldspuiten hebben maximaal ongeveer 6.500 motorbedrijfsuren, maaidorsers en zelfrijdende veldhakselaars maximaal 3.000 trommelbedrijfsuren.


Bescherming gebruikte uitrusting

Alle John Deere Premium Used machines worden geleverd met een uitgebreide, door de dealer geleverde bescherming voor gebruikte uitrusting van ten minste 3 maanden.Vind uw Premium Used machine

Als u op zoek bent naar een goede aanbieding voor een Premium Used machine, is uw dealer het beste startpunt. Deze beschikt over geïnspecteerde machines met weinig bedrijfsuren en met bescherming voor gebruikte uitrusting. Bovendien kan de dealer financieringsopties van John Deere Financial aanbieden. En mocht uw dealer niet beschikken over de machine die u nodig hebt, zoekt hij deze op in het Europese netwerk van John Deere dealers.

Overzicht van gedekte onderdelen

Financier uw gebruikte machine met John Deere Financial

Wilt u uw John Deere-uitrusting financieren? Wij willen u graag ondersteunen bij individuele financierings- en leasingoplossingen voor uw Premium Used-machines.

Vraag uw plaatselijke dealer naar Premium Used-machines en naar individuele financieringsoplossingen van John Deere Financial.

Premium Used. Hoogwaardige John Deere-uitrusting voor een betaalbare prijs.

Bereken uw maandelijkse lasten hier