Maaidorsers

De uitmuntendheidscode: onze maaidorser DeereNA

Onze T5-, T6-, S7- en X9-maaidorsers delen nu de nieuwe styling en het cabineontwerp van de X9, inclusief het enorme high-definition G5Plus-display. De nieuwe efficiënte JD9X- en JD14X-motoren zorgen voor uw vooruitgang met de HarvestMotion™- en Harvest IPM-technologie. Onze hele maaidorserfamilie beschikt over veelzijdige voorzetstukken en snelle graanverwerkingsmogelijkheden om ervoor te zorgen dat uw landbouwpotentieel net zo groot is als uw doelen.

Modellen

X9-maaidorsers

Bereik uw hoogste oogstambities met de geavanceerde voorspellende automatisering en de nieuwste technologische updates van ons X9-vlaggenschip. Ontdek de vele functies die zijn ontworpen om het oogsten naar een nieuw niveau van uitmuntendheid en efficiëntie te tillen.

Model

S7-maaidorsers

Dankzij de geavanceerde techniek van de S7, waaronder automatisering van oogstinstellingen en automatisering van voorspellende rijsnelheid, kan elke bestuurder nu op een deskundig niveau werken. Ontdek de baanbrekende oogsttechniek van de S7-maaidorser.

Maaiborden met transportband

T5- | T6-maaidorsers

Geniet van weidse uitzichten, een stille cabineomgeving, luxe stoelopties en een digitale werkruimte met hoge resolutie. Onze T5- en T6-schuddermaaidorsers met meerdere trommels bieden u efficiënte oogstinnovaties met het comfort van een premium cabine.

Gerelateerde onderwerpen

Graandetectie

Graandetectie

John Deere HarvestLab meet het eiwitgehalte in real time. Het kan u helpen om betere beslissingen te nemen over voedingsstoffen, de keuze van zaadvariëteiten en het in de handel brengen van gewassen en de opslag ervan.

Connected Support

Connected Support

Ontdek hoe uw dealer JDLink™-connectiviteit kan gebruiken om een reeks services voor controle op afstand aan te bieden die de oogstlogistiek zullen verbeteren.

Slimme landbouw

Slimme landbouw

Technologie kan u helpen uw oogstgegevens te gebruiken om plant- en zaaiactiviteiten voor het volgende seizoen te plannen.