Maaidorsers

WELKOM BIJ DE TOEKOMST VAN HET OOGSTEN

Omgaan met onvoorspelbaarheid is het nieuwe normaal geworden. Het is niet genoeg om een geweldige maaidorser te hebben. U heeft een complete oogstoplossing nodig. Uitzonderlijke prestaties. Slimme landbouwtechnologie. Stabiel vervangingssysteem. En meer.

Maak kennis met de HarvestStars. Drie series maaidorsers: T, S en X. Ze bieden een keuze aan dors- en scheidingstechnologieën voor bedrijven van verschillende grootte. Ze delen allemaal dezelfde geavanceerde technologieën en deskundige dealerondersteuning voor succesvol oogsten.

Modellen

X-serie (MJ 2024): 100 ton/h*

De moderne maaidorser opnieuw uitgevonden. Het gaat niet om een enorm vermogen. Het gaat om een efficiënt ontwerp. Met de breedste carrosserie van alle maaidorsers op de markt tilt hij prestaties naar een hoger plan.

Model

S-serie (MJ 2024): 75 ton/h*

Zijn eenvoudige ontwerp, robuuste constructie en betrouwbare prestaties zijn geliefd bij landbouwers over de hele wereld. Het geheim van het succes van de S-serie is zijn voorzichtige graanverwerking dankzij een van de grootste enkele rotoren op de markt.

Maaiborden met transportband

T-serie: 50 ton/u*

Het grootste afscheidingsoppervlak van alle in de handel verkrijgbare schuddermaaidorsers. Zijn uniek geconfigureerde dors- en afscheidingssystemen met meerdere trommels leveren onverslaanbare strokwaliteit. Voor een compacte maaidorser, zijn de prestaties uitzonderlijk.

S7. De nieuwe digitale maaidorsers.

S7. De nieuwe digitale maaidorsers.

Baanbrekende voorspellende oogsttechnologie met S7-maaidorsers.


Totale oogstoplossingen

Ontdek onze uitgebreide oogstoplossingen.
Uitzonderlijke prestaties. Gebruiksgemak. Kostenefficiëntie. En duurzaamheid.

 • PRESTATIES

  ENORME DOORVOER

  Tests door zowel de DLG als de tijdschriften Profi en Traction tonen aan wat onze maaidorsers in tonnen per uur leveren.

  <1% LOSSES

  Als u honderden hectaren maait, brengen kleine verbeteringen meer geld op de bank.

  PRESTATIES
 • GEBRUIKSGEMAK

  DISPLAYS VAN DE VOLGENDE GENERATIE

  De nieuwe G5Plus-displays met hun grote, high-definition touchscreen-displays bevatten krachtige geïntegreerde software voor eenvoudig oogsten.

  EENVOUDIGE AUTOMATISERINGSTOOLS

  Intuïtief met minimaal leren vereist. U maait meer hectaren per uur met minder stress en minder verliezen.

  GEBRUIKSGEMAK
 • KOSTENEFFICIËNTIE

  INFLATIEBESTENDIG ONDERHOUD

  Een PowerGard™-servicecontract met een vaste prijs zonder bovengrens voor reparaties geeft u extra gemoedsrust met aanzienlijke potentiële besparingen.

  GRATIS TIJDBESPARENDE CONNECTIVITEIT

  Bewaak uw machines op afstand, plan uw werk van tevoren en verbeter de oogstefficiëntie.

   

  KOSTENEFFICIËNTIE
 • DUURZAAMHEID

  HARVESTLAB GRAIN SENSING

  Real-time eiwitmeting om u te helpen beter geïnformeerde beslissingen te nemen over voedingsstoffen, de keuze van zaadvariëteiten en de verkoop en opslag van gewassen.

  VOLLEDIG GEÏNTEGREERD BEHEER

  Het John Deere Operations Center™ staat in verbinding met 200 softwarepartners voor een niveau van beheercontrole dat ongeëvenaard is in de landbouwsector.

  DUURZAAMHEID

X9 Maaidorser-team!

De productiviteitsstijging van 30% ten opzichte van de bestaande maaidorsers was een belangrijke stimulans voor het multinationale landbouwbedrijf Baltic Agrar om te kiezen voor de X-serie. 

De toekomst betekent aren eerst

Maaiborden met transportband bieden een hogere doorvoer, minder gevoeligheid voor veranderende veldomstandigheden en een stillere werking. We hebben 27 klanten uit de S- en T-serie in heel Europa bezocht en een vergelijkingstest uitgevoerd met hun voorzetstuk met vijzel om te zien of ze het een waardevolle upgrade vonden.

Gerelateerde onderwerpen

Grain Sensing

Grain Sensing

John Deere HarvestLab meet het eiwitgehalte in realtime. Het kan u helpen om betere beslissingen te nemen over voedingsstoffen, de keuze van zaadvariëteiten en het in de handel brengen en de opslag van gewassen.

Connected support

Connected support

Ontdek hoe uw dealer JDLink™-connectiviteit kan gebruiken om een reeks services voor controle op afstand te bieden die de oogstlogistiek zullen verbeteren.

Slimme landbouw

Slimme landbouw

Technologie kan u helpen uw oogstgegevens te gebruiken om plant- en zaaiactiviteiten voor het volgende seizoen te plannen.

*Doorvoercontroles:
X-serie - Profi veldtest, 10.2020 (www.profi.de)
S-serie - Interne veldtest uitgevoerd door John Deere in La Rochelle, Frankrijk, 7 juli 2021 en Aalborg, Denemarken, 8 augustus 2021
T-serie - Profi veldtest, 10.2020 (www.profi.de)