Smal transportbandmaaibord

 

900D-serie smal transportbandmaaibord

De 900D-serie maaiborden met smalle transportband is voorzien van een vlakkere hoek en is ontworpen voor gewassen met een lage tot medium opbrengst.
De 900D-serie maaiborden is verkrijgbaar met maaibreedtes van 9,15 m en 11 m.

 

Uitstekende grondvolgeigenschappen dankzij het luchtveersysteem op de hoogtewielen

Aanzienlijke capaciteitsverbeteringen

De capaciteit van zowel schudder- als rotatiemaaidorsers wordt flink verbeterd dankzij het invoersysteem van de 900D, waarbij de aren als eerste worden ingevoerd. Het luchtveersysteem op de hoogtewielen zorgt voor uitstekende grondvolg eigenschappen, zodat hoge rijsnelheden mogelijk zijn, zelfs op ruw terrein. Het lage frame biedt bovendien een vrij zicht op de volledige breedte van het maaibord, zodat u de gewasstroming gemakkelijk vanuit de comfortabele bestuurdersstoel kunt volgen.

Transportbandmaaiborden van 914 mm voor gewassen met lage tot medium opbrengst

Transportbandmaaiborden van 914 mm

De transportbandsnelheid is volledig instelbaar vanuit de cabine en tot maximaal drie verschillende maaibordhoogten kunnen in de “1-2-3” standen van de hydrohendel worden opgeslagen. De 900D is verkrijgbaar in breedtes van 9,15 en 11,00 m en levert bewezen prestaties.

De 900D kan ook worden besteld met een gedeelde transportband, voor het zwadmaaien aan de rechterzijde van het maaibord.

De hoogtewielen van het maaibord kunnen worden verplaatst zodat het over de weg kan worden vervoerd.

Opties voor wegtransport

Hierdoor ontstaat de comfortabele situatie dat u geen speciale aanhangwagen meer nodig hebt. De hoogtewielen van het maaibord kunnen binnen 10 minuten worden verplaatst waarna de hefinrichting aan de linkerzijde van het maaibord wordt uitgeschoven, waardoor het maaibord met snelheden tot maximaal 32 km/h over de weg kan worden vervoerd.

Kies het maaibordmodel dat het beste past bij uw oogstomstandigheden en ontvang meer informatie.

MODELMaaibreedte, mSnelheid transportband, m/minBreedte transportband, mmMessnelheid maaibalk, sneden/min

9,15

0-200

914

1960

11,0

0-200

914

1960