W660Maaidorser

  • 9 l PowerTech PSS-motor, 285 kW/387 pk max. vermogen
  • Kanaalbreedte/cilinderdiameter: 1.670 mm/660 mm
  • Totaal effectief afscheidingsoppervlak: 1,80 m²
  • Nieuwe sectionaaldorskorf voor maximaal 12% hogere prestaties
  • Totaal zeefkastoppervlak (met frontkafscheider): 6,30 m²
  • Interactive Combine Adjust (ICA) automatische maaidorseroptimalisatie
Printen

Oogsten in recordtijd

De W-serie ondersteunt u met intelligente technologie, waardevolle functies en innovatieve diensten waardoor u sneller, comfortabeler en efficiënter kunt werken – voor topprestaties onder alle omstandigheden. Het grote afscheidingsoppervlak en de grote dorstrommel van 660 mm verhogen de prestaties, zonder in te boeten op strokwaliteit of brandstofverbruik.

Het DynaFlo Plus scheidingssysteem met een groot zeefkastoppervlak garandeert zeer lage verliezen en een zeer hoge graankwaliteit in de graantank.

NIEUW sectionaaldorskorf: tot 12% hogere prestaties

Aan de voorzijde van de hoofddorskorf zijn twee verwijderbare dorskorfdelen gemonteerd, die het eerste deel van de dorskorf bedekken, en waarvoor drie typen dorskorven beschikbaar zijn – klein graan, universele en ronde lijstinzetstukken. Het tweede deel van de dorskorf bestaat uit een vast universeel dorskorfrooster dat het resterende oppervlak afdekt.

Veldtesten hebben aangetoond dat het verwisselen van de dorskorven de moeite waard is: het wisselen van de universele sectiedorskorf naar een dorskorf voor kleine korrels onder moeilijke dorsomstandigheden resulteert in maximaal 12% betere prestaties.

*Maximaal motorvermogen