Handmaaiers

Dankzij de geavanceerde eigenschappen en eenvoudige bediening zijn onze gazonmaaiers geweldig fijn om te hebben en te gebruiken.

Uit de reeks gazonmaaiers die John Deere aanbiedt, zult u altijd de keuze kunnen maken die past bij uw maaibehoeften. Met de toonaangevende technologie als het verzamelen met ondersteuning van de TurboStar™-ventilator en de hoogwaardige gietaluminium dekken, die op een grote selectie van de modellen wordt geleverd – kunt u vertrouwen op perfecte prestaties elke keer weer. De uitgebreide serie biedt een grote keuze in afmetingen, vermogen en extra functies. En nog meer – elke van deze machines wordt ondersteund door ons gespecialiseerd dealernetwork, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken.

John Deere RUN 51

Benzinemaaiers serie RUN

Ervaar de wereld van efficiënt grasmaaien

John Deere loopmaaier JX90

Benzinemaaiers

Ervaar de perfecte snede – een kwaliteitsinvestering De John Deere gazonloopmaaiers uit de Select-serie staan elke keer weer garant voor een perfect maairesultaat.

John Deere Js63VC

Mulchmaaiers

Met onze speciale mulchmaaiers zult u zich afvragen of het tovenarij of mulchen is. Zonder grasafval dat moet worden afgevoerd en met variabele snelheid besparen machines u veel tijd.

Elektrische maaiers

Elektrische maaiers

Krachtige elektrische roterende maaiers zijn ideaal voor kleine tot middelgrote gazons.

Accumaaiers

Accumaaiers

Als u kunt genieten van het eenvoudige leven zijn deze acculoopmaaiers iets voor u.

Productkiezer

Welke is de juiste voor mij?

Vind de machine die het best past bij uw terrein.

Revitaliseer uw gazon

Laat uw gras gedijen: gebruik een verticuteermachine om ongewenst mos en vilt uit uw gazon te verwijderen. Maak uw keuze uit elektrische modellen of machines op benzine in een verscheidenheid aan maten.