R43BVAccumaaiers

  • Lithium-Ion 2x 4 Ah 40V
  • Dekmateriaal: Aluminium
  • Opvangcapaciteit: 45 liter
PRIJS
€1188*

Een plezier om te gebruiken

Als u het leven graag simpel houdt, zult u onze zelfaangedreven acculoopmaaiers zeker waarderen. Omdat u minder hoeft te duwen en tegelijkertijd grotere afstanden aflegt, kunt u sneller en met minder inspanning maaien. De intuïtieve bediening is plezierig om te gebruiken, en u hoeft zich geen zorgen te maken over kabels, uitlaatgassen of lokale emissienormen.

Hoogtepunten

R43BV, veldfoto, detailfoto accusleuven

2 accusleuven

Alle accumaaiers van John Deere zijn voorzien van uitneembare accu's, die zeer snel kunnen worden opgeladen. De R43BV is voorzien van een aandrijving en twee accusleuven voor extra lange prestaties.

R43BV, veldfoto, detailfoto duwstang

Ergonomisch gevormde duwstang

De duwstang kan in hoogte worden versteld voor een beter grijpcomfort en kan op verschillende manieren worden vastgepakt voor minder vermoeiing van het bovenlichaam. U kunt vanaf het display de snelheid instellen, de accustatus controleren of de eco-modus inschakelen voor extra vermogensbesparing.

R43BV, studiofoto, detailfoto aluminium dek

Gegoten aluminium dek

Het maaidek van de R43BV wordt geleverd met een garantie van 15 jaar* voor extra gemoedsrust. Het maaidek is gemaakt van gegoten aluminium, dat lichter is dan staal en dat niet kan roesten.

John Deere dealer

Zoek de dichtstbijzijnde dealer

Zoek uw John Deere dealer

 

Gerelateerde onderwerpen

 

*Aanbevolen verkoopprijs. Prijzen zijn incl. BTW
Alle prijzen zijn geldig tot 1 oktober 2020