Elektrische maaiers

R43EL elektrische loopmaaier

 

Waarom inleveren op gemak?

Als van het eenvoudige leven geniet, is een John Deere stekkerklare elektrische gazonmaaier iets voor u. De eenvoudige bediening, het robuuste maaidek en het TurboStar maaisysteem staan garant voor een fantastisch uitziende afwerking met minimale inspanning. Geen zorgen over het bijvullen met brandstof een elektrische grasmaaier betekent stekker insteken en maaien maar!

TURBOSTAR-SYSTEEM

R43 EL met TURBOSTAR-SYSTEEM

Ongeacht het weer zorgt het beproefde TurboStar-systeem elke keer weer voor een nauwkeurige maaibeurt en een uitstekende opvang. Zelfs in vochtige omstandigheden worden de grassprieten rechtop getrokken voordat ze worden gemaaid; en ook de bladeren worden van uw gazon verwijderd. Na het maaien blaast de luchtzuiger het gemaaide gras op soepele en efficiënte wijze in de opvangzak. De vulindicator van de TurboStar maakt het leven nog eenvoudiger door u op tijd te waarschuwen als de zak bijna vol is.

R43EL, elektrische loopmaaier

Krachtige motor

De R40EL is uitgerust met een 1,3 kW-inductiemotor die garant staat voor betrouwbare en constante prestaties en die stopt als de bediening voor bestuurdersaanwezigheid op het stuur wordt losgelaten.

Vrouw tilt elektrische loopmaaier R43EL op

Kwaliteitsmaaidek

De R40EL is uitgerust met een polypropyleen maaidek van hoge kwaliteit en met een maaibreedte van 40 cm (15 in.). De kwaliteit van de constructie wordt benadrukt door de 10 jaar garantie die de consument op het product krijgt. Naast robuust is deze maaier ook licht van gewicht en dus gemakkelijk te hanteren.

Productassortiment

ModelMotorMaaibreedte van de maaierAanbevolen maaioppervlakPrijs

1,3 kW

40 cm (15")

Max. 600 m²

€ 405*

1,5 kW

43 cm (17")

700 m²

€ 578*

John Deere dealer

Zoek de dichtstbijzijnde dealer

Zoek uw John Deere dealer

 

Gerelateerde onderwerpen

 

RLE, John Deere kwaliteit

Waarom kiezen voor John Deere?

*Adviesprijs in euro's incl. BTW. Alle prijzen zijn geldig tot 1 oktober 2020