Conformité aux normes Stage V

Conformité aux normes Stage V

John Deere is klaar om te werken, klaar om te genereren en klaar om motors te laten draaien die voldoen aan de emissievoorschriften voor Fase V van de EU. Dit betekent dat OEM-klanten die momenteel een motor van John Deere gebruiken met een diesel-fijnstoffilter (DPF) niet hun machines hoeven om te vormen om aan de vereisten van de Fase V-voorschriften te voldoen. John Deere heeft sinds de Interim Tier 4/Fasse III B de DPF-technologie gebruikt en bevindt zich in een goede positie om klanten te helpen om naar de Fase V-norm van de EU over te gaan. John Deere heeft uitgebreide ervaring met de ontwikkeling en integratie van DPF's in zowel John Deere- en OEM-apparatuur, met meer dan 425 miljoen DPF-uren* in het veld. OEM's die nieuw zijn wat betreft de technologie zullen dan de ervaring van John Deere verhogen terwijl zij naar Fase V overstappen.

Alles uitklappenAlles inklappen

Fase V-bereik van John Deere

De line-up van motors van John Deere die klaar zijn voor Fase V is geoptimaliseerd voor verhoogde koppelrespons, koppel bij lage toerentallen, vloeistofefficiëntie en levert op grote hoogten extra vermogen op. De line-up van motors van John Deere die klaar zijn voor Fase V omvat cilinderinhoud van 2,9 L, 4,5 L, 6,8 L, 9,0 L en 13,5 L, met nominaal vermogen van 36-448 kW (48-600 pk).

Fijnstofnummers en massa verminderen

De emissievoorschriften van Fase V van de Europese Commissie beperken het fijnstofnummer (PN) evenals de deeltjesmassa voor alle motors in de vermogenscategorie van 19 tot 560 kW. Hierdoor moeten de motorfabrikanten de ultrafijne fijnstofemissies beperken.

*Gegevens opgesteld in semptember 2016.