Compacttractoren

Het maakt niet uit hoe groot u uw tractor kiest, één ding blijft constant – superieure prestaties. Elke trekker in het assortiment is bij uitstek geschikt voor veeleisende toepassingen. Het is eenvoudig om te zien dat deze tractoren tegen elke taak zijn opgewassen, omdat elk detail hoge prestaties levert en dankzij opties als krachtige motoren met hoge koppels, comfortabele automatische transmissies met twee pedalen en toonaangevende volledig geïntegreerde cabines. Laat u niet misleiden door hun afmetingen. Schroef eerst uw verwachtingen op en stap daarna naar uw John Deere-dealer om de tractor uit te zoeken die bij u past.

1-serie

Ideaal voor maaien, grond bewerken en vele andere taken. De serie 1 sub-compacttractoren zo veelzijdig als u wilt, of u nu een professionele landschapsbewerker/gemeentebeheerder of eigenaar van een groot te onderhouden terrein bent.

2-serie

Ofschoon de tractoren uit de serie 2 afmetingen hebben waarmee ze gemakkelijk in een garage kunnen worden geparkeerd of kunnen werken in nauwe ruimten, zijn ze voorzien van de duurzame eigenschappen van een “grote tractor” waarmee u elke taak aankunt, of u nu een professionele landschapsvormer, een gemeentebeheerder of een eigenaar van een groot grondstuk bent.

De 3-serie

Bouwen, maaien, graven, grond bewerken - van zonsopgang tot zonsondergang - het kan allemaal op één dag. Daarom hebben wij de 3-serie compacte universele tractoren in elk opzicht premium gemaakt… en letterlijk vanaf de grond opgebouwd.

De 4-serie

Introductie van de geheel nieuwe 4M- en 4R-serie – afgeladen met eersteklas geavanceerde technologie en toonaangevende functies die u nergens anders zult vinden. Eén blik is genoeg om te zien waarom de 4-serie echt de nieuwe koning onder de compacttrekkers is.