Balenpersriemen met diamantdraad

Onderdelen en service: Balenpersriemen met diamantdraad

Zie het verschil

  1. Een eerste laag van nylon- en polyesterstof zorgt voor extra sterkte aan het riemkarkas
  2. Vier beschermende rubbermatten dichten de afzonderlijke lagen van nylon- en polyesterstof af
  3. In het midden loopt in de lengte nylonstof om uitrekken onder zware belasting te voorkomen
  4. Alle lagen zijn door middel van een speciale procedure gevulkaniseerd
  5. De platte binnenlaag glijdt soepel over de rollen, zonder warmte te ontwikkelen

Het oprechte voordeel:

  • Door de drielagige constructie van nylon en polyester zijn de riemen stijf genoeg om opkrullen te weerstaan, doch flexibel genoeg om de gewassen van de oprapertanden te verwijderen en strakke, evenredig dichte balen te rollen.
  • Doordat de achterkant van rubber is in plaats van stof, wordt de juiste aandrijfspanning verkregen op de rollen van de balenpers. Hierdoor kunnen de schokbelastingen beter worden opgevangen.
  • Zelfreinigend, driestaps profielontwerp, waardoor het vuil eraf vliegt wanneer de riem over de rollen loopt en het profiel pakt het gewas om slippen van de baal te voorkomen en kafvorming te verminderen.
  • Ingebouwde slijtage-indicator vertelt u wanneer het tijd is om de riem te vervangen voordat er iets fout gaat. Het profielontwerp kent drie afzonderlijke stappen en wanneer het tot de laatste stap versleten is, is het tijd om de riem te vervangen.
Riemrol

Koop riemen in bulk voor maximale waarde

Riemen in bulk kopen is de goedkoopste manier om uw ronde-balenpers van John Deere van nieuwe riemen te voorzien. Door de prijs per meter kunt u zoveel of zo weinig kopen als u wilt. Het enige ding dat u nodig hebt, is de plaatvormige type riemveter om de riem samen te rijgen.