Onderhoud van tractor

U hebt John Deere gekozen omdat u het beste wilt. Als het om het onderhouden van uw machine gaat, is het dan ook niet meer dan logisch dat u alleen originele onderhoudsonderdelen en smeermiddelen gebruikt die zijn ontwikkeld en goedgekeurd door John Deere.

Onderhoud van tractor

Alles uitvouwenAlles samenvouwen

FILTERS

Filters vullen een sleutelrol bij efficiënte prestaties. Omdat ze speciaal zijn ontworpen om met uw tractor te werken, raden wij u ten zeerste aan dat u altijd alleen originele filters van John Deere gebruikt. Olie-, branstof- en luchtfilters voorkomen dat schadelijke deeltjes in de motor terechtkomen, terwijl zij ook het brandstofverbruik verminderen. Vervuilde filters kunnen het brandstofverbruikt tot 5% per liter verhogen. Het is daarom nuttig om te verzekeren dat uw filters zo snel mogelijk worden vervangen, zodra zij het einde bereiken van hun effectieve levensduur.

Meer informatie over filers

 

SMEERMIDDELEN, KOELMIDDELEN & SMEERVETTEN

Elk smeermiddel dat wij aanbieden, is ontwikkeld door ervaren technici van John Deere en zijn optimaal aangepast om te voldoen aan de vereisten om te kunnen werken onder zware omstandigheden. Onze producten verbeteren niet alleen de prestaties van uw tractor, zij beschermen de tractor ook tegen slijtage en verlengen de levensduur van uw investering. Hierdoor kunnen ook de onderhoudskosten worden verlaagd door de onderhouds- en aftapintervallen te verlengen.

  1. Hydraulische en transmissie-olie
  2. Transmissie-olie
  3. Smeervetten
  4. Koelmiddel
  5. Motorolie

Plus-50 II is een geavanceerde motorolie die is ontworpen om de aftapintervallen van olie te verlengen. Zij verzekeren een langere levensduur van de motor en geven verbeterde prestaties en bescherming in  dieselmotoren, inclusief motoren met lage emissie (Fase III B/ Fase IV).

Hy-Gard is een universele transmissieolie voor tractor (UTTO, universal tractor transmission oil). Hij is speciaal samengesteld om zowel uw transmissies als de natte koppelingen, natte remmen en de hydraulische systemen van John Deere te beschermen. Hy-Gard is uitgebreid getest gedurende en na de ontwikkeling ervan, om de minimale norm JDM J20C te overschrijden.

Cool-gard II is het ideale koelmiddel dat, in zowel de zomer, als de winter, beschermt tegen corrosie en afzettingen. Het beschermt uw koelsysteem met een levensduur van 6 jaar of 6.000 uur.

Bescherm uw apparatuur – bescherm uw investering met originele smeermiddelen van John Deere.

MEER INFORMATIE OVER SMEERMIDDELEN, KOELMIDDELEN & SMEERVETTEN

ACCU'S

John Deere. Niet voor niets origineel.

We weten dat er veel van uw accu’s gevraagd wordt en dat ze goed moeten presteren onder moeilijke omstandigheden. Daarom worden accu's van John Deere gebouwd volgens extreem hoge normen en uitgebreid getest volgens onze veeleisende specificaties die op de machinevereisten zijn gebaseerd.

StrongBox accu's– uitstekende technologie die voldoet aan de vereisten voor speciale toepassingen.

Als kwaliteit, prestaties en betrouwbaarheid nodig hebt, vooral onder extreme omstandigheden op het veld, dat zijn de StrongBox-accu's ideaal. Het is bewezen dat zij een betere prestatie leveren, zij zijn gebouwd met de materialen van de hoogste kwaliteit en een geavanceerde technologie voor robuuste toepassingen.

Onze accu belooft het volgende

  • Voldoet aan de vereisten en kwaliteitsnormen van John Deere
  • Superieure startprestatie, zelfs onder extreme bedrijfsomstandigheden
  • Extreme weerstand tegen trillingen
  • Hoge duurzaamheid bij laden en ontladen, zelfs als de motor is uitgeschakeld
  • Verbeterde energielevering

LAKKEN EN CHEMICALIËN

Uiterlijk is niet alles ’ maar hoe beter u voor uw werktuig van John Deere zorgt, des beter deze zijn waarde zal behouden. Van doekjes en reinigingssprays tot sterke oplosmiddelen en lakken – wij leveren een compleet scala aan producten die ervoor zorgen dat uw John Deere er als nieuw blijft uitzien en als nieuw blijft werken.

Zelfs onze lakken werken hard

Zit u eraan te denken om uw John Deere bij te werken of opnieuw te lakken? Niemand maakt groen en geel zoals wij dat doen – omdat alleen de lakken van John Deere volgens de originele formule zijn gemaakt, die wij in de fabriek gebruiken. Dring elke keer voor een perfecte kleurenovereenkomst aan op de originele lakken van John Deere. De rest is gewoon groen. Of geel.

MEER INFO OVER LAKKEN EN CHEMICALIËN