Onderdelenlogistiek

Onderdelenlogistiek

 

Wij houden u in beweging

Deze belofte begint met de onderdelenbron die het dichtst bij u is: uw dealer en zijn totale servicetoewijding voor u. De rest wordt verzorgd door een niet te stoppen logistieke operatie en ons enorme Europese onderdelenmagazijn, waar meer dan 300.000 verschillende onderdelen klaar liggen voor verzending naar u op de volgende dag.

 

 

Dealermagazijn

Dealermagazijn

Wist u dat 8 van de 10 orders onmiddellijk door uw dealer kunnen worden geleverd? En dat uw dealer voor de overige orders kan worden ondersteund uit de magazijnen van het dealernetwerk met 1900 deelnemers in geheel Europa? U kunt het zelf zien door de voorraad op JDParts.com te bekijken. U kunt hier zelfs rechtstreeks bestellingen plaatsen. Doch 80% van wat u nodig hebt, is lokaal beschikbaar, zelfs 's avonds laat tijdens het oogstseizoen.

Europees onderdelendistributiecentrum

Europees onderdelendistributiecentrum

Onze bezoekers zeggen dat ze nog nooit zoiets hebben gezien. Dat klopt waarschijnlijk, want bent u ooit in een magazijn geweest dat zo groot is als 12 voetbalvelden? Hier hebben we meer dan 300.000 verschillende onderdelen op voorraad – alles van een mesbout tot aan een maaidorservijzel van 10,7 m. En het beste onderdeel: het gaat snel. Onze geavanceerde logistiek- en verpakkingssystemen kunnen een afleverorder voor de volgende dag binnen 2 uur na ontvangst verzenden.

Onderdelenondersteuningscentrum

Onderdelenondersteuningscentrum

Voor een geavanceerd internationaal logistieknetwerk als het onze is een modern onderdelenondersteuningscentrum noodzakelijk. Het Stellar-team zorgt ervoor dat bijna alle onderdelen die vanaf onze magazijnen en depots in Europa en de VS worden verzonden, worden afgeleverd zoals beloofd. In sommige gevallen kunnen spoedorders zelfs rechtstreeks naar de fabrieken worden gestuurd, die de order rechtstreeks leveren.

Ondersteuning in het veld

Ondersteuning in het veld

Het juiste onderdeel is slechts een deel van het verhaal. Om uw uitrusting snel weer op het veld te krijgen, kunt u rekenen op onze dealerteams met opgeleide en gecertificeerde monteurs, die hun mouwen oprollen en u helpen als het erop aankomt. Ze maken gebruik van de nieuwste John Deere diagnoseapparatuur en gereedschappen en repareren alles aan uw tractor, maaidorser, veldhakselaar of veldspuit.

Mogelijk is dit ook interessant voor u...