Neem het risico niet
NEEM HET RISICO NIET

U zult het verschil ervaren

 

Wist u dat de originele spindels van John Deere Pro-XL tot 50% langer meegaan dan de gewone assen? Ze hebben een harde chroomplaat voor een lange levensduur en zijn ontworpen voor veeleisende plukomstandigheden en zorgen voor een schone, agressieve pluk en gemakkelijk uittrekken.

 


Waarom kiezen voor originele spindels voor katoenplukkers

Superieur design voor uitzonderlijke prestaties

Voor schoon, agressief plukken en gemakkelijk uittrekken, zijn de drie sets van 12 precisieweerhaken per groef in een hoek van 55 graden. Om de schade aan de plukeenheden te minimaliseren, zijn de Pro-XL-assen gehard zodat ze eerder zullen breken dan buigen wanneer ze tegen vaste objecten slaan. Met een chroom-nikkel-plaat voor extra duurzaamheid, beschikken originele spindels over de “JD”-markering om ze te onderscheiden van niet-originele onderdelen.

Geavanceerde hulpmiddelen

Wij zetten ons in voor de katoenindustrie en in deze sector hebben we onlangs geïnvesteerd in de toekomst met geavanceerde ovens, chroomplaten en precisiecontroles.

Professionele experts

Het materiaal en de asbedieningstechnici hebben meer dan 20 jaar ervaring. Wij hebben meer dan 100 jaar gecombineerde ervaring in de productie van spindels.

Eerste klas-processen

25 unieke kwaliteitscontroles tijdens het productieproces om de consistentie te garanderen. Daarnaast zorgt een unieke gegevensmatrix op elke spindel voor kwaliteitscontrole, consistentie en traceerbaarheid.

Spoel