Neem het risico niet
NEEM HET RISICO NIET

U zult het verschil ervaren

 

Wist u dat originele led-lampen van John Deere niet alleen krachtig zijn, maar ook energiezuiniger dan halogeenlampen? Hun natuurlijke lichtuitvoer toont meer en houdt uw ogen fris, terwijl u geniet van een langere levensduur van de accu en de dynamo.

 


Messen

Energie-efficiëntie dat helder schijnt

Wij bieden LED's aan met een grotere reeks lichtopbrengst (lumens) om aan de individuele behoeften voor lichtopbrengst en kosten te voldoen. De krachtigste lampen met 3000 effectieve lumens overtreffen HID's in breedte en diepte, terwijl zij het helderste en felste licht leveren met minder accuverbruik.

Hier vind je alles wat je moet weten over LED-verlichting: Veel lampen op de aftermarket adverteren zeer hoge lumenklassificaties. Vaak reflecteren deze cijfers alleen de ruwe of theoretische, maximale lumenklassificaties van een LED-lamp, omdat hun effectieve lumens erg laag zijn.

Effectieve lumens zijn de nauwkeurige klassificatie van het licht bij normaal gebruik. Lichten van John Deere worden in zowel ruwe als effectieve lumens beoordeeld, zodat je de opbrengsten nauwkeurig kunt vergelijken. LED-lampen van John Deere geven je altijd de beste prestatie voor je geld.

LED-lampen van John Deere gemaakt voor uw John Deere

Er zijn twee verschillende soorten LED-lampen verkrijgbaar

  • Directe LED-vervangingslampen zijn gebouwd om perfect op de plaats van de originele halogeenlamp te passen. De gemakkelijke installatie van plug’n’play brengt u vloeiend naar het volgende lichtniveau.
  • LED-nachtverlichting kunnen op diverse locaties van je machine worden gemonteerd, waar je extra verlichting nodig hebt.

 

Straalpatronen van LED-lampen

Afhankelijk van de toepassing en de behoefte voor verlichting, zijn twee verschillende straalpatronen beschikbaar: schijnwerppatroon voor een bredere, korte lichtstraal en een trapezoïde patroon voor een smaller en langere lichtstraal.


SCHIJNWWERPER

SCHIJNWWERPER

Bredere, kortere verlichting

TRAPEZOïDE

TRAPEZOÏDE

Smallere, langere belichting