Neem het risico niet
NEEM HET RISICO NIET

U zult het verschil ervaren

 

Wist u dat de originele messen in de messenkooi van John Deere over een kwalitatieve coating van wolfraamcarbide met een grote korrel en een superieure binding? Daarom zijn ze slijtbestendiger en gaan ze langer mee dan de erop lijkende concurrentie. Hierdoor is minder onderhoud nodig en zijn de gebruikskosten lager.

 


Messen in de messenkooi: Waarom gaan die van John Deere langer mee?

De messenkooi speelt een cruciale rol bij de prestaties van de veldhakselaar. Daarom is het zo belangrijk om messen te kiezen die passen, presteren en lang meegaan. John Deere hakselmessen zijn ervoor gemaakt – speciaal vervaardigd voor uw John Deere veldhakselaar.

  1. Het gezandstraalde oppervlak zorgt voor nauwkeurige klemkrachten.
  2. Door middel van inductie harding blijft de snijyone langer scherp.
  3. Robuuste romp minimaliseert het breukrisico.
  4. De langere romp van het mes maakt terugtrekken mogelijk na een botsing met een voorwerp.
  5. U kunt originele John Deere-messen herkennen aan de handelsmerken.
Messen
Extra sterk: mescoatings

Extra sterk: mescoatings

Originele John Deere-messen blijven langer scherp. Een sterke coating van wolfraamcarbide betekent hoogwaardig hakselen, een langere levensduur en een lager brandstofverbruik.

Extra bescherming tegen stenen

Extra bescherming tegen stenen

Wij gebruiken vier rijen messen die in worden getrokken wanneer ze in contact komen met vreemde voorwerpen. Het ontwerp beschermt de rotor tegen beschadiging en vermindert stilstandtijd.

Dura Line-grasmessen (8000-serie zelfrijdende veldhakselaar)

Dura Line-grasmessen (8000-serie zelfrijdende veldhakselaar)

Voor een langere levensduur installeert u het Dura Line-grasmes met 33% brede snijrandcoating op de zelfrijdende veldhakselaar van de 8000-serie. Deze zijn standaard op de zelfrijdende veldhakselaar van de 8000-serie.