SMEERMIDDELEN

De juiste olie: Voor elke uitrusting, elke keer weer

Wellicht werkt u al met de nieuwste uitrusting. Of misschien vertrouwt u al jarenlang op hetzelfde betrouwbare werkpaard. Of misschien wel beide. Met onze smeermiddelen houdt u uw uitrusting in topvorm. De samenstelling van deze middelen zorgt ervoor dat uw machines jarenlange betrouwbare prestaties leveren. Kijk door ons brede aanbod aan smeermiddelen om de juiste olie voor uw machine en specifieke toepassingen te vinden.

      

Smeervet

We hebben het allemaal

Weet u al wat u zoekt? Kijk door het volledige aanbod en vind de informatie die u nodig hebt om de juiste keuze te maken.

Smeervet

Waarom originele smeermiddelen van John Deere gebruiken?

Omdat ze ideaal zijn voor uw machine en wat u er uit wilt halen. Houd rekening met het volgende: smeermiddelen kunnen tot 25% van de onderhoudskosten van uw machine uitmaken. Motoroliën van John Deere bieden effectieve prestaties en superieure bescherming op lange termijn, met onderhoudsintervallen tot 750 uur**. Ze zijn perfect geschikt voor kostenefficiënt onderhoud

Gerelateerde onderwerpen

click-and-collect

Click & Collect

Nog nooit was onderdelen bestellen zo eenvoudig! Alle onderdelen die u nodig hebt, met één enkele muisklik.

John Deere onderdelencatalogus

John Deere onderdelencatalogus

Ervaar onze nieuwe gebruiksvriendelijke onderdelencatalogus online.

* Berekening gebaseerd op een 8400R FT4-tractor, met 1000 uur per jaar, op basis van 5 jaar, inclusief arbeidskosten.

** Voor geselecteerde uitrustingen met Final Tier 4-motoren van John Deere bij gebruik van Plus-50 II-olie en John Deere filters.