Originele stoelen van John Deere


Bespaar nu op originele John Deere stoelen!

Voor een beperkte tijd biedt uw dealer aantrekkelijke kortingen op de stoelen die beter zijn voor uw rug! Van de economystoel tot de premiumversie, deze passen perfect bij uw tractor en uzelf! Bescherm uw rug en geniet van een veel comfortabelere rit in de enige stoelen die zijn gebouwd volgens de typegoedkeuringvereisten van uw John Deere tractor. Of u nu een robuuste stoel nodig hebt voor een oudere machine of wilt upgraden naar een stoel met hoge specificaties met de beste vering en klimatiseringsfuncties, u kunt deze met een mooie korting krijgen! 

Mis deze tijdelijke kans niet – neem vandaag nog contact op met uw dealer!
Alleen bij deelnemende John Deere dealers.

Vind een dealer

Past perfect

Bescherm uw rug en beleef een comfortabele rit met een originele stoel van John Deere. Van de economy tot de premium versie – ontdek ons portfolio en zoek de stoel die bij u en uw tractor past. Originele stoelen van John Deere bieden een grote reeks aanpassingsmogelijkheden en ophangingseigenschappen, om te verzekeren dat u gedurende lange werkdagen comfortabel en beschermd bent.

John Deere seat

Waarom zou u voor originele John Deere stoel kiezen?

Originele stoelen van John Deere worden specifiek vervaardigd voor uw John Deere tractor. Ontwerp, kleur en afmetingen komen perfect overeen met uw cabine. En de comfortabel gevormde kussens en hoogwaardige materialen zorgen voor een langdurige ondersteuning en gemak

Gerelateerde onderwerpen

Click & collect

Click & collect

Nog nooit was onderdelen bestellen zo eenvoudig! Alle onderdelen die u nodig hebt, met één enkele muisklik.

John Deere Parts catalogus

John Deere Parts catalogus

Ervaar onze nieuwe gebruiksvriendelijke onderdelencatalogus online.