EXPERT CHECK (deskundige controle)
VOOR ZELFRIJDENDE VELDHAKSELAARS

EXPERT CHECK (DESKUNDIGE CONTROLE) VOOR ZELFRIJDENDE VELDHAKSELAARS
Het productiviteitseffect

Het productiviteitseffect

Het hakselseizoen is lang en zwaar voor uw zelfrijdende veldhakselaar. Wanneer u het oogsten begint met een machine die 100% klaar is voor actie, vergroot u uw kansen op ononderbroken prestaties. Dit is cruciaal voor uw succes. Boek het productiviteitseffect, laat een Expert Check (deskundige controle) uitvoeren.

expert checkUw voordeel

Als je weet waar je naar moet kijken, heb je een beslissend voordeel – onze John Deere Experts beschikken hiervoor over de ervaring, kennis en speciale gereedschappen.

totaalpakketAlles wat u nodig hebt, voor één prijs

U bespaart geld met de all-inclusive tarieven van onze alles-in-één-pakketten. Wanneer u de resultaten van de Expert Check krijgt, beslist u welke werkzaamheden we moeten uitvoeren. Hiervoor wordt een vaste prijs gerekend dat alle onderdelen en arbeid omvat.

Messenkooipakket zelfrijdende veldhakselaar

Messenkooipakket zelfrijdende veldhakselaar

Seizoensgebonden gewasombouwservice voor uw machine – omvat de vervanging van snijbalk, slijpsteen en alle messen. De reiniging en inspectie van essentiële onderdelen en het afstelmechanisme van de snijbalk. Controle van alle aanhaalmomenten en snijspelingen. En een eerste slijping en afstelling van de snijbalk.

Revisiepakket korrelkneuzer zelfrijdende veldhakselaar

Revisiepakket korrelkneuzer zelfrijdende veldhakselaar

Laat onze volledig opgeleide monteurs uw machine onderhouden, nadat de korrelkneuzer al is verwijderd, met gebruikmaking van geoptimaliseerde revisiemethoden ter garantie van een lange levensduur van de gemonteerde onderdelen en van een betrouwbare werking.

Motorpakket voor SPFH

Motorpakket voor SPFH

Profiteer van maximale prestaties en levensduur van de motor dankzij originele smeermiddelen en filters. Service omvat vervanging van filterelementen, olieverversing en controle van motorcompressie.

Vraag uw dealer naar de all-inclusief prijzen voor de hierboven genoemde installaties! Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met speciale gereedschappen van John Deere en met de nieuwste onderdeel-montage-instructies vanaf de fabriek.

Dealerzoeker

Benieuwd?

Neem vandaag nog contact op met uw dealer

Contact opnemen