Expert Check voor veldhakselaars

EXPERT CHECK (DESKUNDIGE CONTROLE) VOOR ZELFRIJDENDE VELDHAKSELAARS
  • Productiviteit

    Productiviteit

  • Topprestaties

    Topprestaties

  • Lagere operationele kosten

    Lagere operationele kosten

Expert Check voor zelfrijdende veldhakselaars
all-in pakketten

Alles wat u nodig hebt voor één prijs 

Onze populaire pakketten aan vaste prijs omvatten een alles-inbegrepen tarief voor onderdelen en arbeidsloon die u geld doen besparen. Beslis welke werken u wilt laten uitvoeren op basis van de resultaten van uw Expert Check en betaal een vaste prijs.

Messentrommelpakket voor SPFHMessentrommelpakket voor SPFHMessentrommelpakket voor SPFH

Messentrommelpakket voor SPFH

HeadingIcon

De ultieme gewasombouwservice: omvat het vervangen van het stationaire mes, de slijpsteen en alle messen, plus het reinigen en inspecteren van essentiële onderdelen en het stelmechanisme van het stationaire mes. Verder controleren we alle koppels en snijspelingen en voeren we een eerste slijp- en afstellingsservice van het stationaire mes uit.

Revisiepakket korrelkneuzer zelfrijdende veldhakselaarRevisiepakket korrelkneuzer zelfrijdende veldhakselaarRevisiepakket korrelkneuzer zelfrijdende veldhakselaar

Revisiepakket korrelkneuzer zelfrijdende veldhakselaar

HeadingIcon

Nadat de korrelkneuzer is verwijderd, voeren onze getrainde monteurs een service aan uw machine uit aan de hand van geoptimaliseerde her-montageprocedures, zodat de geïnstalleerde onderdelen zo lang mogelijk meegaan met de nadruk op een betrouwbare werking

Motorpakket voor zelfrijdende veldhakselaarMotorpakket voor zelfrijdende veldhakselaarMotorpakket voor zelfrijdende veldhakselaar

Motorpakket voor zelfrijdende veldhakselaar

HeadingIcon

Vraag deze essentiële service aan: dankzij de originele smeermiddelen en filters kan uw motor maximaal presteren en gaat deze langer mee. De service omvat het vervangen van filterelementen, het verversen van olie en het controleren van de motorcompressie.

Gerelateerde onderwerpen

Click & collect

Click & collect

Nog nooit was onderdelen bestellen zo eenvoudig! Alle onderdelen die u nodig hebt, met één enkele muisklik.

Expert Check: Voorkomen is beter dan genezen

Lang leve uw John Deere. Boek uw Expert Check!

Deze inspectiedienst past perfect bij u als uw John Deere-tractor ouder dan 7 jaar is. Expert Check 7+ maakt een gedetailleerd verslag op waarin de conditie van uw tractor wordt beschreven. 

GA TERUG >

Vraag uw dealer naar de alles-in-één prijzen voor de bovenstaande opties!
Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met speciale gereedschappen van John Deere en met de nieuwste montage-instructies voor onderdelen vanaf de fabriek.