MANAGEMENT EN ADMINISTRATIE

Management & Administration

De ruggengraat van succes. Carrièremogelijkheden bij John Deere dealers.

Elk goed functionerend bedrijf vereist sterk leiderschap, doeltreffend beheer, en uitstekende back office support. John Deere dealers hebben getalenteerde mensen nodig met diverse zakelijke vaardigheden en vaardigheden in people management die de betrokkenheid van werknemers, een geweldige klantervaring en bedrijfsgroei helpen stimuleren. U zult samenwerken met mensen van verschillende afdelingen bij de dealer, terwijl u essentiële ondersteuning biedt voor de dagelijkse werkzaamheden en planning. Als manager hebt u de leiding over een team en speelt u een cruciale rol in de huidige en toekomstige zakelijke beslissingen.

Zoek een John Deere dealer in uw buurt en ontdek de huidige mogelijkheden:

 • Verantwoordelijkheid

  Onze klanten rekenen op ons en we doen elke dag ons best om te voldoen aan hun verwachtingen en hen te helpen succesvol te zijn.

  Verantwoordelijkheid
 • Uitmuntendheid

  Toonaangevend zijn voor de toekomst met een positieve ingesteldheid - dat is onze winnende formule.

  Uitmuntendheid
 • Teamgeest

  Samen bereiken we zoveel meer!

  Teamgeest

Typische banen in Management en Administratie

Outlet manager


U leidt de outlet van een dealer met algemene verantwoordelijkheid voor klantervaring, prestaties van de outlet en betrokkenheid van de medewerkers.

Finance manager


U leidt en controleert alle financiële activiteiten van de organisatie en houdt toezicht op dagelijkse administratieve werkzaamheden.

Human resources manager


In deze functie leidt u alle HR-gerelateerde gebieden voor de organisatie - van de implementatie van beleidsmaatregelen, de naleving van lokale wet- en regelgeving, tot het ondersteunen van het management en het sturen van de betrokkenheid van de medewerkers.

Marketing manager


U beheert het merkimago en de merkbekendheid van de dealer, en stimuleert ook tactische marketingstrategieën om producten en diensten te promoten.

Credit coordinator


U zult alle financieringsactiviteiten coördineren door nauw samen te werken met het verkoopteam en John Deere Financial. Ervoor zorgen dat alle klanten worden ondersteund met een hoogwaardig en duidelijk gecommuniceerd financieringsproces is voor u van het grootste belang.

IT-coördinator


U zult alle inspanningen in verband met de selectie, opzet, ondersteuning, communicatie en gegevensbescherming van technologiegerelateerde producten/ diensten coördineren om collega's te helpen bij het efficiënt afmaken van hun werk.

Beheerder service, verkoop of onderdelen


U bent verantwoordelijk voor processen die de efficiëntie in de respectievelijke afdeling maximaliseren.

De banen en functiebeschrijvingen die op deze website worden vermeld zijn slechts voorbeelden - daadwerkelijke banen beschikbaar bij dealers kunnen verschillen. Alle gesprekken over werkgelegenheidskwesties bij dealers blijven strikt tussen de sollicitant en de dealer, dit geldt ook voor latere sollicitaties en sollicitatiegesprekken.