ONDERDELEN

Parts

De onderdelenmarkt is zeer belangrijk. Carrièremogelijkheden bij John Deere dealers.

Niets is belangrijker voor onze klanten dan hun machines draaiende te houden tijdens het drukke seizoen. Als het gezicht van John Deere's toonaangevende logistieke en leveringsnetwerk voor onderdelen aan klanten, zult u verantwoordelijk zijn voor alle aspecten van de verkoop van onderdelen en logistieke activiteiten van een dealer. Dit omvat de verkoop van onderdelen, het inventarisbeheer, plus het opzetten en uitvoeren van proactieve marketingscampagnes voor verkoopcampagnes van machines en service.

Zoek een John Deere dealer in uw buurt en ontdek de huidige mogelijkheden:

 • Ja, dat hebben we in voorraad

  Onze inventaris beheren zodat we de juiste onderdelen bij de hand hebben, zorgt ervoor dat klanten ons vertrouwen.

  Ja, dat hebben we in voorraad
 • Begrijpen wat de klant nodig heeft

  Het beschikbaar hebben van het juiste onderdeel en de juiste service, indien nodig. Werken met onderdelen is zoveel meer dan alleen het verkopen van onderdelen.

  Begrijpen wat de klant nodig heeft
 • We zijn een sterk team

  We werken nauw samen met het serviceteam - samen stimuleren we de verkoop van onderdelen en de klantervaring.

  We zijn een sterk team

Typische banen in de afdeling Onderdelen

Onderdelenmanager


Uw taak is het bevorderen van de verkoop van onderdelen, omzet, en winstgevendheid. U zult de kwaliteit van de voorraad beheren en aanbevelingen voor bedrijfsverbetering doen.

Customer support representative


U bouwt sterke klantenrelaties op en stimuleert de verkoop van onderdelen via proactieve serviceovereenkomsten en promotiecampagnes. U bevordert differentiatie door consistente levering van onderdelen en opvolgingsprocedures.

Medewerker onderdelenverkoop - in de winkel of online


U bent verantwoordelijk voor de verkoop, ontvangst en levering van onderdelen en accessoires terwijl u ook klantenservice in de winkel biedt en algemene organisatorische taken uitvoert in verband met promoties en bevoorrading.

De banen en functiebeschrijvingen die op deze website worden vermeld zijn slechts voorbeelden - daadwerkelijke banen beschikbaar bij dealers kunnen verschillen. Alle gesprekken over werkgelegenheidskwesties bij dealers blijven strikt tussen de sollicitant en de dealer, dit geldt ook voor latere sollicitaties en sollicitatiegesprekken.