SERVICE

service

Houd machines draaiende. Carrièremogelijkheden bij John Deere dealers.

Een carrière in service kan beginnen met leertijd met diverse mogelijkheden om u te ontwikkelen tot servicespecialist of zelfs werkplaatsverantwoordelijke en meer. U krijgt de gespecialiseerde opleiding die u nodig hebt om te werken aan hightech machines - van een grasmaaier tot een veldhakselaar, van een tractor tot een satellietgestuurd stuursysteem.

Zoek een John Deere dealer in uw buurt en ontdek de huidige mogelijkheden:

 • Geavanceerde tools

  Wanneer u werkt met de nieuwste en beste apparatuur, komen goede resultaten vanzelf.

  Geavanceerde tools
 • Eersteklas service

  Geweldige service is een passie om het elke keer goed te doen.

  Eersteklas service
 • Bedrijfstijd maximaliseren

  Wanneer we onze job goed doen, repareren we niet alleen machines, maar maken we bedrijven ook sterker.

  Bedrijfstijd maximaliseren

Typische banen in de serviceafdeling

Servicemanager


In deze functie geeft u leiding aan het serviceteam dat klanten adviseert over reparaties en upgrades - op het terrein en in de werkplaats. Als zodanig bevordert u de servicekwaliteit en de winstgevendheid met volledige klanttevredenheid als uw doel.

Technicus


U voert diagnose-, service- en onderhoudswerkzaamheden uit op apparatuur die eigendom is van de klant en van de dealer, waarbij u klanten adviseert over optimale aanpassingen en upgrades van de machines.

Servicespecialist


U voert complexe diagnoses en servicereparaties uit op specifieke machines (tractors, apparatuur voor gewasverzorging, oogst, precisielandbouw of gras). U adviseert klanten over optimale aanpassingen en upgrades van de machines. U handelt als een deskundige contactpersoon voor collega's en klanten.

Connected support specialist


U benut de kracht van machineconnectiviteit en van John Deere Connected Support-tools om de bedrijfstijd en prestaties van de machine te garanderen via servicecontracten.

Serviceleerling


U zult alles leren over de baan als servicetechnicus bij de dealer, gecombineerd met een technische opleiding op school. U werkt samen met een mentor aan eenvoudige reparaties van landbouw- of grasapparatuur en volgt ook een technische opleiding.

De banen en functiebeschrijvingen die op deze website worden vermeld zijn slechts voorbeelden - daadwerkelijke banen beschikbaar bij dealers kunnen verschillen. Alle gesprekken over werkgelegenheidskwesties bij dealers blijven strikt tussen de sollicitant en de dealer, dit geldt ook voor latere sollicitaties en sollicitatiegesprekken.