VERKOOP

Sales

Verkoop het beste en maak een verschil. Carrièremogelijkheden bij John Deere dealers.

Werken in de verkoop gaat om zoveel meer dan het verkopen van apparatuur. Het gaat om inzicht in de behoeften van uw klanten om de juiste oplossing voor hun bedrijf te vinden. We geven u een volledige opleiding over al onze nieuwste producten, services en verkooptools- en vaardigheden. U krijgt de kans om specialistische vaardigheden te ontwikkelen op het vlak van landbouw- of grasapparatuur, gebruikte apparatuur, alsook van toonaangevende geïntegreerde oplossingen.

Zoek een John Deere dealer in uw buurt en ontdek de huidige mogelijkheden:

 • Iedereen wint

  Wanneer een oplossing perfect is voor uw klant, hebt u meer gedaan dan verkopen - u hebt waarde geleverd.

  Iedereen wint
 • Goede relaties

  Wanneer u de antwoorden hebt, bouwt u het vertrouwen op om zaken te doen.

  Goede relaties
 • Proud to do what you do

  You will work with self-confidence built upon the powerful John Deere brand.

  Proud to do what you do

Typische banen in de verkoopafdeling

Salesmanager


U zult een verkoopteam leiden en aansturen voor de uitvoering van en het toezicht op verkoop- en marketingactiviteiten, met inbegrip van de implementatie van de verkoopstrategie, de visie van de verkoop, jaarlijkse doelstellingen, verkoopprocessen en marketingplan.

Sales professional


Terwijl u de relaties met klanten versterkt, adviseert u klanten en biedt u hen oplossingen die zijn gebaseerd op nieuwe en bestaande landbouw- en grasapparatuur alsook dealerservices in precisielandbouwtechnologie.

Sales specialist


Uw expertise ondersteunt producten, services en oplossingen. U staat de rest van het verkoopteam bij wanneer een hoog niveau van kennis en expertise nodig is om de meest geschikte oplossing voor een klant te bieden en hem/haar te helpen er het beste van te maken.

Manager gebruikte apparatuur


U bent verantwoordelijk voor de algemene marketing, activiteiten en beleids- maatregelen van de handel van gebruikte apparatuur, met inbegrip van verkoop, planning, evaluatie van de inventaris, prijsstelling, winstgevendheid, en wisselingen van de inventaris.

Specialist gebruikte apparatuur


U gaat helpen met het beheer van de algemene marketing, verkoop en beleids- maatregelen van de handel van gebruikte apparatuur, waarbij u wijzigingen en verbeteringen voorstelt en aanbeveelt aan de manager gebruikte apparatuur.

De banen en functiebeschrijvingen die op deze website worden vermeld zijn slechts voorbeelden - daadwerkelijke banen beschikbaar bij dealers kunnen verschillen. Alle gesprekken over werkgelegenheidskwesties bij dealers blijven strikt tussen de sollicitant en de dealer, dit geldt ook voor latere sollicitaties en sollicitatiegesprekken.