De sprong wagen

De sprong wagen

74.000 mensen hebben al voor John Deere gekozen. Een keuze om te presteren. Een keuze om te leren. Een keuze om in team topprestaties te leveren. Een keuze om als schakel in het proces, als werknemer, als mens waardering te krijgen. Dit zijn medewerkers van John Deere die vandaag wereldwijd de ontwikkeling, productie, verkoop en ondersteuning van kwaliteitsmachines en -diensten mee begeleiden. Ze begrijpen en omarmen de kernwaarden.

Warehousingmogelijkheden

Onze onderdelenmagazijnen in Langar, Nottingham en Exeter leveren onderdelen aan dealers in het Verendigd Koninkrijk en Ierland en onderdelen voor “alle merken” aan veel landen in de wereld. Ze bieden beiden een uitstekende ‘opstap’ naar een loopbaan bij John Deere.

Financiële services

In de financiële services van John Deere zult u merken dat onze klanten vertrouwen op u – voor betrouwbare financiering en voor bescherming tegen risico's. U zult deze services kunnen bieden met de ondersteuning van dezelfde bedrijfsbetrokkenheid met betrekking tot integriteit, kwaliteit en innovatie die te vinden is in elk John Deere-product. Het is iets wat onze klanten ondertussen verwachten van ons. Het veld van financiële services biedt een reeks kansen, zoals de Ag financiële service, Ag uitrustingsfinanciering, kredietanalyse, collecties, financiële analyse, internationale financiën, John Deere risicobescherming, procesvoering, verwerkingsondersteuning, terugneming, remarketing, risicobeheer en zakelijke kredietverlening.

Marketing

Een bedrijf dat enkel het hoogste ambieert. Producten die de reputatie hebben, de beste te zijn in hun segment. Eersteklas dienstverlening en productondersteuning. Dit zijn de voordelen voor marketingprofessionals bij John Deere. Wij weten dat onze concurrentiepositie valt of staat bij innovatie en het talent van onze mensen. Professionals in marketing en verkoop met een passie voor onze producten en diensten vinden bij John Deere een ruime waaier aan mogelijkheden, als Marketing Representative, Business Development Manager, Marketing Manager, Sales Manager en Dealer Development Manager. Heb je eerder interesse in productondersteuning, dan kan je misschien wel als Field Service Representative, Factory Technical Support Specialist, Product/Customer Support Manager of Territory Customer Support Manager bij ons aan de slag.

Toeleveringsbeheer

Je zult deel uitmaken van een open, dynamisch team. Je zult genieten van de kansen om toonaangevende praktijken te te passen. Daarnaast word je een centrale figuur van een getalenteerd team, en is jouw kennis van toeleveringsbeheer van kritiek belang voor het succes van ons bedrijf. Hier bij John Deere kan dit allemaal. Er zijn veel kansen voor een snelle groei in de loopbaanmogelijkheden. Deze omvatten koper, nieuwe productontwikkeling, logistiek, strategische sourcing, leveranciersontwikkeling, leveranciersdiversiteit en beheer van onderdelen dealer.