John Deere ondersteunt het Internationale Ruitersportfestival

Nieuws- & persberichten   7 juli 2017
John Deere ondersteunt het Internationale Ruitersportfestival

Mannheim, 7 juli 2017 - John Deere is met trots de officiële machineleverancier voor het Internationale Ruitersportfestival, CHIO Aken (Concours Hippique International Officiel). Men verwacht dat meer dan 350.000 toeschouwers van over de hele wereld dit festival, de grootste internationale paardenshow, zullen bijwonen, wat zal plaatsvinden in het Soers-stadion in Aken van 14 tot 23 juli.

Onderhoud van het ruiterstadion is de belangrijkste taak die wordt uitgevoerd door John Deere-apparatuur. Het werk wordt uitgevoerd door 30 Gator transporters en een assortiment compacttrekkers van de 1R- tot 4R-serie, geleverd door de lokale John Deere-dealers. De machines worden gebruikt voor het onderhouden van de showterreinen en voor het vervoeren van VIP-gasten en ruiters, alsook het paardenspringen en de obstakels.

John Deere’s grote assortiment turfproducten wordt tevens tentoongesteld in de eigen stand van het bedrijf in het CHIO-dorp. Dit omvat een lounge waar bezoekers welkom zijn om de Tango-robotmaaier in actie te zien, en een ander hoogtepunt is de nieuwe compacttrekker van de 5R-serie. Professioneel advies over de functies van elke machine wordt gegeven door John Deere’s ervaren productspecialisten.

Voor meer informatie over CHIO Aken gaat u naar de website van het festival op https://www.chioaachen.de/en/. Bezoek John Deere in onze stand in het CHIO-dorp naast de rotonde tussen de paardenstallen en de dressuurring.

  • Bezoek John Deere in onze stand in het CHIO-dorp naast de rotonde tussen de paardenstallen en de dressuurring.