Nieuws- & persberichten   31 mei 2017

Ride & drive op de stand van John Deere tijdens demopark 2017

Mannheim, 31 mei 2017 - Demopark 2017, de grootste buitenbeurs op het gebied van Golf en Tuin & Park binnen Europa, opent haar deuren in Eisenach van 11 tot 13 juni. Bezoekers kunnen een verscheidenheid aan machines uitproberen op speciaal hiervoor ontworpen, ruime demoterreinen.


Het brede assortiment van John Deere’s Golf en Tuin & Park-producten is te zien op stand B223, waar speciaal hiervoor getrainde productspecialisten klanten, die de nieuwe demo modellen willen uitproberen, individuele ondersteuning bieden.


De nieuwe Fairway- en Roughmaaiers 8900A PrecisionCut en 9009A TerrainCut worden voor het eerst aan het publiek getoond en gedemonstreerd op demopark 2017. Met deze nieuwe brede John Deere-maaiers kunnen gebruikers nu zowel de productiviteit als de maaikwaliteit maximaliseren. Daarnaast kenmerken beide maaiers zich door het naadloos volgen van contouren.
John Deere heeft haar assortiment van professionele duwmaaiers uitgebreid met het nieuwe commerciële model mulchmaaier PRO 53MV. Deze robuuste en krachtige cirkelmaaier is bedoeld voor gebruik door gemeentes en hoveniers.


De commerciële zitmaaiers X700 en X900 zijn nu uitgerust met een nieuw modern digitaal dashboard dat het uiterlijk heeft van het dashboard in een auto. Dit betekent dat belangrijke meldingen van de machine duidelijk worden weergegeven voor maximale prestaties, het voorkomen van schade en het verlagen van operationele kosten.


De populaire commerciële dieselzitmaaier X950R met achteruitworp is nu leverbaar met een nieuw ontworpen hulpsysteem voor het legen van het opvangsysteem. Door middel van de bekroonde vulniveau-indicator weet de bestuurder hoeveel materiaal reeds is verzameld in het opvangsysteem. Dit helpt om het best mogelijke moment te bepalen om het opvangsysteem te legen, hetgeen tijd en geld bespaart.


Het assortiment Gator™-transporters van John Deere voldoet aan wat professionals op het gebied van terreinonderhoud en groenvoorzieningen verwachten voor wat betreft veelzijdigheid en kracht. Deze machines klaren de klus snel, efficiënt en gemakkelijk – ook op de moeilijkste terreinen.


Het assortiment compacttrekkers van John Deere heeft ook een nieuwe aanwinst, de 2R-serie. De volledig opnieuw ontworpen modellen 2026R met 26 hp en 2036R met 36 hp kennen talloze innovatieve functies, waaronder het branche-exclusieve maaidek-hefsysteem CommandCut.